Oma seksikuva kaunista seksiä

oma seksikuva kaunista seksiä

Hän siis haluaa minua! Se on mielestäni tärkein asia parisuhteessa. Enkä tarkoita pelkästään seksiä. Hän kertoo ajatuksistaan, ja tuntemuksistaan. Hän haluaa kuulla minun mielipiteeni, ja päivän tapahtumat. Hän haluaa halata kotona ja kaupungilla. Hän ei ole koskaan kettuillut mistään asiasta. Kun olen hänen mielestään ohjeistuksen tarpeessa, saan sitä aina ystävällisesti.

Aluksi en pitänyt edes vartalosta vaan tykkäsin täysin erityyppisistä miehistä. Asia muuttui pikkuhiljaa, koska mies osasi koskettaa minua juuri oikealla tavalla. Pienen totuttelun jälkeen seksi toimii kuin unelma! Miten itsensä laiminlyövä ihminen voisi pystyä pitämään toista ihmistä hyvänä? Samoin kuin naisen, miehen on oltava hoikka ja hyväkuntoinen, kasvot kauniit ja tuoksuttava käsittämättömän hyvältä.

Iloinen ja hellä ihminen on kiinnostava. Kun on ihastunut tai rakastunut, voi yhteiskunnassa epätäydelliseksi katsottu ulkomuoto olla se kaikkein seksikkäin, koska se kuuluu juuri sille ihmiselle, jonka haluaa lähelleen. Tärkeintä itselleni on, että toinen ihminen on itse sinut itsensä kanssa ja löytää oman itsevarmuutensa. Kun kumppani ei häpeä itseään, on helpompi itsekin tuntea itsensä seksikkääksi ja heittäytyä, sekä olla murehtimatta mahamakkaroita ja muita ulkonäköseikkoja.

Totta kai on myös seksikästä, että toinen kehuu. Itsevarma kumppani on usein myös alttiimpi kehumaan ja puhumaan. Ei tarvitse olla kovan kuntoilijan näköinen, mutta lantion seudun pitää näyttää liikkuneelta.

Seksikäs kroppa huonolla itsetunnolla tai ällöttävillä suoritustarpeilla on kuvottava. Seksin pitää olla hauskaa, naurua, pelleilyä, totista hikoilua ja itsetuntojen molemmilla kohdallaan. Hän ei tee siitä numeroa. Vaatimattomuus vain lisää halujani häntä kohtaan. Kerron sen hänelle joka päivä ja vaikka itsessäni on paljon virheitä, hän saa minut tuntemaan oloni maailman kauneimmaksi. Rakkaus ja seksi -artikkelit kysymystä seksistä.

Jos tämän teet, eli käännät liian nopeasti selkäsi, voi se olla suuri loukkaus vaimoasi kohtaan ja edelleen vähentää hänen seksuaalista kiinnostustaan.

Kun on kyseessä avioliiton sukupuolielämä, on siinä, kuten myös tavallisessa arkielämässä, mahdollista eräänlainen puhumattomuus ja että asioista vaietaan. Itseasiassa on hyvin tavallista, että avioliitossa voi joskus kulua vuosia tai jopa vuosikymmeniä ilman että tiedetään, miten toinen haluaa seksin tapahtuvan. Puolisot voivat olla kyllä hyvin selvillä toisen muista mielipiteistä ja ajatuksista, mutta juuri tämä alue voi olla heiltä salassa.

He ehkä pelkäävät sitä, että jos he puhuvat epämiellyttävistä kokemuksistaan sukupuolielämässään, he voivat pilata senkin hyvän, mikä siitä on vielä jäljellä. Jos edelläoleva tilanne on päässyt syntymään, on kuitenkin hyvä aloittaa keskustelu tälläkin alueella. Tosiasia on, ettei kukaan meistä tunne täysin toisen kehoa eikä ymmärrä täysin hänen tarpeitaan ja mieltymyksiään - olemme varsin huonoja ajatustenlukijoita.

Sentähden meidän on kysyttävä puolisoltamme, mistä asioista hän tykkää ja mistä ei sekä kuinka usein hän haluaa olla sukupuoliyhteydessä - toisen voi olla vaikea innostua seksistä, jos hän joutuu jatkuvasti "aterioimaan ilman ruokahalua". Linkissä lukee , Järkyttävää läppää näin uskovaisenkin silmiin. Älkää pliis lukeko tota.

Ihan hyvä kirjoitus kannattaa lukea. Ihan hyvää , Eräänä kotiläksynä perhe-elämän seminaareissamme on se, että pyydämme aviopareja kirjoittamaan paperille eräitä asioita omasta sukupuolisuhteestaan, ja sitten keskustelemaan niistä keskenään. Jotkut ovat kirjoittaneet meille jälkeenpäin, että "noista kahdeksasta kysymyksestä keskusteleminen avasi uuden vaiheen meidän sukupuolielämässämme Puolisosi tekee sukupuolisen kanssakäymisenne aikana varmasti jotain sellaista mistä erityisesti pidät.

Kun joku tekee jotakin oikein, häntä tulisi rohkaista jatkamaan! Voitko mainita sukupuolisesta kanssakäymisestänne yhden kumppanisi tekemän asian mistä et erityisemmin pidä tai nauti? Selitä lyhyesti miksi et. Milloin tai millä tavalla saat sukupuolisesta kanssakäymisestänne eniten mielihyvää? Teetkö sukupuolisessa kanssakäymisessänne jotain mikä näyttää tuottavan puolisollesi erityistä mielihyvää?

Onko jotain mistä itse pidät, mutta mistä puolisosi ei näytä pitävän? Miten usein haluaisit olla sukupuoliyhteydessä?

Miten usein puolisosi näyttää sinusta haluavan? Milloin haluaisit mieluiten olla sukupuoliyhteydessä? Mistä pidät sukupuolisessa kanssakäymisessänne eniten? Veijo Laine , Valottaren aisti , Otatteko seksineuvoja henkilöltä, joka suosittelee varmoja päiviä ehkäisykeinoksi?

On tosi hyvä juttu. Torikan Kake , Mäin vanhana haluisin olla vain hyvä keviti ja joskus seksiä, ilman paineita. Onneksi on kavereitakin, joilta seksiä saa halutessaa. Mee naimisiin sillo et tee syntiä ku harrastat seksiä. Samuel Laitinen ,

oma seksikuva kaunista seksiä Enkä tarkoita pelkästään seksiä. Tunteista se kaunis seksi syntyy. Artikkeli herätti kiivasta keskustelua IS: Virheet ulkonäössä unohtuvat, kun kiihko yltyy. Selitä lyhyesti miksi et. Kesäoluet, joita kannattaa kokeilla:

0 thoughts on “Oma seksikuva kaunista seksiä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *