Digiviihde seksiä vessassa

Tällä kertaa palatessani kotiin vaimoni oli aiheestakin epäileväinen. Naapuri iski silmää, että taisi olla raju uusivuosi kun muija huusi kiihkosta kuin viimeistä päivää. Hieman tuo tietysti harmitti, lähinnä siksi koska itse olin uudenvuoden Saksassa. Tiedän olevani huono sängyssä. Poikaystävää ei kovin usein kiinnosta, ja uskon sen johtuvan juuri huonoudestani. Toivon että olisin estottomampi! En tajua kuinka sitä "haluttaa" niin harvoin. Toivottavasti se ei käy vieraissa.

Vaikka toisaalta, eipä sitä siitä vois moittia. Tykkään vedellä käteeni Digiviihdettä katsellessani yöllä kun muija nukkuu vieressä. Mällit syön itse koska en jaksa mennä vessaan pesulle. Mulla on todella ärhäkkä ientulehdus nuoreen ikääni nähden. Hammaslääkärit ihmettelevät, mistä se voi johtua ja jos tätä ei saada kuntoon, hampaat tippuu suustani. Tulehdus on bakteeriperäinen, eli minulta voi saada tartunnan. En ihmettele yhtään, että olen jonkun tulehduksen saanut, sillä niin monien miesten ja välillä naistenkin kanssa olen suudellut.

Muutenkin viettänyt aika villiä sinkkuelämää.. Syntini on se, että vaikka minulla on tämä tulehdus, suutelen miesten kanssa yhtä tiuhaan tahtiin kuin ennenkin.

Pitäisi varmaan mennä siveelliselle linjalle, jottei oma tulehdus pahene ja jottei muut saa tartuntaa. Ai saakeli, kun molemmat saatiin makeet naurut hänen yrittäessän ottaa kenkiä lattialta. Meillä on molemmilla tapa aiheuttaa pieniä kiusoja toisillemme, ankean työorjien piristyksiksi.

Mulla on paha tapa jättää jälki käynneistäni yleisiin tiloihin. Etenkin nuorempana tapasin runkata salaa, vaikkakin esim. Olen asunut työni takia viisi kuukautta Espanjassa. Neljän kuukauden ajan luonani on asunut marokkolainen mies, jonka kanssa olemme rakastelleet lähes joka päivä.

Ei ole kahta samanlaista yötä. Tapaan aviomiestäni Suomessa, en voi tuoda häntä Espanjaan, sillä asuntoni on täynnä rakastajani tavaroita. Suomessa ollessani kaipaan rakastajani kuumaa syliä.

Lisää tunnustus Satunnainen tunnustus. Alkuun Edellinen … … Seuraava Loppuun. Sain tänään elämäni ensimmäisen parkkisakon. Mä oon viillelly itteeni yhen jätkän takii ja oon harkinnu myös itsarii.. Mä liimasin kaverin työkengät lattiaan, hänen ollessaan lomalla. Hän näytti kyllä hyvältä ainakin muuhun tarjontaan verrattuna ja seksiä teki mieli. En kuitenkaan haluaisi herätä aamulla hänen vierestään. En ollut harrastanut seksiä tämän kyseisen yökerhon vessassa vielä ja ajattelin, että voisin heittää hänelle tämmöisen ehdotuksen ilmoille.

Eihän siinä mitään häviäisi. Pöydässämme oli edelleen muutakin porukkaa, joten uskalsin jättää ystäväni hetkeksi odottamaan. Sanoin hänelle käyväni vessassa ja palaavani aivan pian. Suuntasin kuitenkin tanssilattialle etsimään tätä treenattua miestä.

Onneksi torstaisin oli vähän hiljaisempaa ja tanssilattiakaan ei siis ollut täynnä. Heti päästyäni hänen luokseen, minua alkoi ujostuttaa. Höpötin aluksi kuinka halusin vielä tulla juttelemaan ja, että minua harmitti kun hän häipyi.

Hän oli jälleen mielissään seurastani ja tanssi samalla musiikin tahtiin. Päätin, että se on nyt tai ei koskaan. Miesten vai naisten vessassa? Minulle se oli aivan sama, se vessa missä olisi vähemmän porukkaa, vastasin hänelle. Hän ei sen pidempään miettinyt, totesi vain, että mennään sitten. Otti minua kädestä ja johdatti minut mukanaan miesten vessaan. Yksi koppi oli sopivasti vapaana eikä jonoa ollut. Pari miestä wc-tilassa oli kyllä, mutta heitä ei tuntunut naisen läsnäolo haittaavan.

Menimme vapaaseen koppiin ja laitoimme oven lukkoon. Kävin saman tien hänen kimppuunsa ja painoin hänet seinää vasten. Mies sanoi, ettei ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa ja kuinka ihanan kiihottava ehdotus tämä multa oli. Tämähän ei ollut mulle vessaseksineitsyyden menetys ja vastasin siis hänelle, etten itsekään ollut tässä yökerhossa tätä koskaan tehnyt.

Mies halusi vain sivellä ja suudella minua joka puolelta, itse en halunnut aikailla. Minua kuitenkin alettaisiin pian kaipaamaan. Kysyin mieheltä, olisiko hänellä kortsua mukana. Käännyin ympäri, vedin housuni alas ja nojasin wc-pöntön vesisäiliötä vasten.

Pyysin häntä ottamaan minut. Hän teki työtä käskettyä. Laittoi kortsun paikoilleen ja työntyi minuun. Hänellä oli juuri sopivan kokoinen ja hän otti minut ihanan kovaa. Tunnelma oli huumavan villi. Mies voihki ääneen ja halusi vaihtaa asentoa.

Hyssyttelin häntä ja kehotin tulemaan pian. Häntä kiihotti se ajatus, että meidät kuultaisiin. Itselleni kuulluksi tuleminen ei ollut tärkeintä vaan nimenomaan se hetken huuma. Hetken siinä seksin ohessa kiisteltyämme hän suostui antaa itsensä tulla loppuhuipennukseen.

Huohotimme hetken, minä nojaten edelleen vesisäiliöön ja hän nojaten minuun. Vetäydyin pois päin, pyyhkäisin itseäni ja vedin housut takaisin ylös. Mies sanoi kuinka oli ihanaa, että olin ollut näin kiimainen ja halunnut häntä heti. Hän suuteli minua, silitteli hiuksiani ja sanoi todellakin haluavansa viettää myös yön kanssani. Kiertelin asiaa ja sanoin vain, että tottakai jos törmäämme vielä illan aikana. Poistuimme vessakopista hymyissä suin.

Vessassa oli jälleen muitakin, muttei kukaan juuri kommentoinut mitään. Lähinnäkin virnuilivat meille ainoastaan.

Digiviihde seksiä vessassa -

Olen nuorempana kaivanut nenää niin kovalla tohinalla että sieraimien väliseinämään on erotic asian massage videos finland escort girls n. En ollut harrastanut seksiä tämän kyseisen yökerhon vessassa vielä ja ajattelin, että voisin heittää hänelle tämmöisen ehdotuksen ilmoille. Kysyin mieheltä, olisiko hänellä kortsua mukana. Mukulana murtauduttiin veneisiin kun oltiin salaa uimassa ja stripattiin parin kaverin kanssa lämpimikseen! Kivaa on ollut, eikä oikeesti edes hirveesti hävetä. Luikin meidän porukasta ensimmäisten joukossa kohti narikkaa, sillä en halunnut törmätä treenattuun mieheen enää. Katselin jo alkuillasta ympärilleni, muttei ketään kiehtovaa tuntunut näkyvän. Hyssyttelin häntä ja kehotin tulemaan pian. Kyllä sänky on ehdottomasti aivan paras paikka seksille. Päätin, että se on nyt tai ei koskaan. Lisää tunnustus Satunnainen tunnustus. Etenkin nuorempana tapasin runkata salaa, vaikkakin esim.

Nokkelana poikana lähetin paikalliselle kolleegalleni tekstarin, josko häntä kiinnostaisi seksi kanssani. No niinhän siinä kävi että puolessa tunnissa hän oli vieressäni. Tällä kertaa palatessani kotiin vaimoni oli aiheestakin epäileväinen. Naapuri iski silmää, että taisi olla raju uusivuosi kun muija huusi kiihkosta kuin viimeistä päivää. Hieman tuo tietysti harmitti, lähinnä siksi koska itse olin uudenvuoden Saksassa.

Tiedän olevani huono sängyssä. Poikaystävää ei kovin usein kiinnosta, ja uskon sen johtuvan juuri huonoudestani. Toivon että olisin estottomampi! En tajua kuinka sitä "haluttaa" niin harvoin. Toivottavasti se ei käy vieraissa. Vaikka toisaalta, eipä sitä siitä vois moittia.

Tykkään vedellä käteeni Digiviihdettä katsellessani yöllä kun muija nukkuu vieressä. Mällit syön itse koska en jaksa mennä vessaan pesulle.

Mulla on todella ärhäkkä ientulehdus nuoreen ikääni nähden. Hammaslääkärit ihmettelevät, mistä se voi johtua ja jos tätä ei saada kuntoon, hampaat tippuu suustani. Tulehdus on bakteeriperäinen, eli minulta voi saada tartunnan. En ihmettele yhtään, että olen jonkun tulehduksen saanut, sillä niin monien miesten ja välillä naistenkin kanssa olen suudellut. Muutenkin viettänyt aika villiä sinkkuelämää.. Syntini on se, että vaikka minulla on tämä tulehdus, suutelen miesten kanssa yhtä tiuhaan tahtiin kuin ennenkin.

Pitäisi varmaan mennä siveelliselle linjalle, jottei oma tulehdus pahene ja jottei muut saa tartuntaa. Ai saakeli, kun molemmat saatiin makeet naurut hänen yrittäessän ottaa kenkiä lattialta.

Minulle se oli aivan sama, se vessa missä olisi vähemmän porukkaa, vastasin hänelle. Hän ei sen pidempään miettinyt, totesi vain, että mennään sitten. Otti minua kädestä ja johdatti minut mukanaan miesten vessaan. Yksi koppi oli sopivasti vapaana eikä jonoa ollut. Pari miestä wc-tilassa oli kyllä, mutta heitä ei tuntunut naisen läsnäolo haittaavan.

Menimme vapaaseen koppiin ja laitoimme oven lukkoon. Kävin saman tien hänen kimppuunsa ja painoin hänet seinää vasten. Mies sanoi, ettei ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa ja kuinka ihanan kiihottava ehdotus tämä multa oli.

Tämähän ei ollut mulle vessaseksineitsyyden menetys ja vastasin siis hänelle, etten itsekään ollut tässä yökerhossa tätä koskaan tehnyt. Mies halusi vain sivellä ja suudella minua joka puolelta, itse en halunnut aikailla. Minua kuitenkin alettaisiin pian kaipaamaan. Kysyin mieheltä, olisiko hänellä kortsua mukana.

Käännyin ympäri, vedin housuni alas ja nojasin wc-pöntön vesisäiliötä vasten. Pyysin häntä ottamaan minut. Hän teki työtä käskettyä. Laittoi kortsun paikoilleen ja työntyi minuun. Hänellä oli juuri sopivan kokoinen ja hän otti minut ihanan kovaa. Tunnelma oli huumavan villi. Mies voihki ääneen ja halusi vaihtaa asentoa. Hyssyttelin häntä ja kehotin tulemaan pian. Häntä kiihotti se ajatus, että meidät kuultaisiin. Itselleni kuulluksi tuleminen ei ollut tärkeintä vaan nimenomaan se hetken huuma.

Hetken siinä seksin ohessa kiisteltyämme hän suostui antaa itsensä tulla loppuhuipennukseen. Huohotimme hetken, minä nojaten edelleen vesisäiliöön ja hän nojaten minuun. Vetäydyin pois päin, pyyhkäisin itseäni ja vedin housut takaisin ylös. Mies sanoi kuinka oli ihanaa, että olin ollut näin kiimainen ja halunnut häntä heti. Hän suuteli minua, silitteli hiuksiani ja sanoi todellakin haluavansa viettää myös yön kanssani. Kiertelin asiaa ja sanoin vain, että tottakai jos törmäämme vielä illan aikana.

Poistuimme vessakopista hymyissä suin. Jos se vessa on pariskunnan kotona, niin eihän siinä vessapanossa ole mitään huoramaista. Mutta jos ajattelit esim. Melko ahtaassakin vessassa onnistuu puuhastelu istualtaan, kun mies istuu pytylle hieman takakenoisesti yläselkä selkänojassa kiinni ja takapuoli lähellä pöntön etureunaa ja sinä istut miehen syliin kasvot miestä kohti.

Sama toimii vaikka auton etupenkillä. Autossa auttaa penkin kallistaminen. Kyllä tarvittaessa aina keinot keksii. Juu kyllä passaa kunhan vaan oon silloin parisuhteessa, koska noi hurjastelut saa jäädä sille saralle, kiitos! Olen harrastanut exäni kanssa laivan vessassa, kodinkin vessassa, keittiön pöydällä ja vaikka missä Mä kutsun sitä virikkeeksi pitkälle parisuhteelle.

Onnellinen nainen ,

3 thoughts on “Digiviihde seksiä vessassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *