Nussimis tarinoita eroottinen novelli

Aloitan alavatsan seudulta liikuttaen vapaata kättäni saippuoidun käden perässä, levittäen saippuaa pehmeällä, hierovalla liikkeellä. Liikutan käsiäni hitaasti ylemmäs, tuuma kerrallaan, kunnes saavun rintojen tasolle.

Aloitan liikuttamaan ja saippuoimaan aluetta rintojesi alla, sekä siirryn hieman ylemmäksi. Annan käsieni hieman leikitellä nänniesi alueella. Hieron hellän määrätietoisesti aluetta hieman pidempään aina välillä hieman kiusoitellen, nostaen käsiäni ylemmäksi, rintojesi yläpuolelle sekä kaulan alueelle, aina välillä laskien käsiäni alemmaksi ja palaten takaisin hieromaan rintojasi, välillä puristaen niitä koko kämmenellä, välillä leikitellen nännien alueella.

Alat pyörittää peppuasi hieman lantiotani vasten, ja tunnen kuinka alan jälleen hieman jäykistyä veden pinnan alla. Huomaat tämän ja alat painaa itseäsi minua vasten hieman vaativammin, jolloin lasken vapaan käteni vedenpinnan alle jalkojesi väliin, ja sormeni löytää tiensä klitoriksesi alueelle. Sipaisen sitä hieman tunnustelevasti, jolloin huokaiset syvään ja liikutat lannettasi hieman sormeani vasten kuin antaen luvan.

Hetken aikaa hieron rintojasi toisella kädellä, samalla kun pyöritän sormenpäätäni veden alla klitoristasi vasten peppusi pyöriessä hitaasti lantiotani vasten. Hukkaan ajantajun, ja äkisti vetäydyt hieman pois ja sukellat pääsi vedenpinnan alle. Nouset ylös pari kertaa, ja tajuan, että huuhdot itsesi saippuasta.

Nouset pois ja pudistelet hieman hiuksiasi, jotta saat ne niskan taakse johonkin järjestykseen. Ojennat kätesi pyytävästi eteeni, jolloin ojennan sinulle saippuan. Työnnät minua hieman matalammalle, jotta vesiraja on hieman lantioni alapuolella ja kastelet minut samoilla elkeillä kuin tein sinulle aiemmin. Menet selkäni taakse ja alat saippuoida selkääni. Aloitat alhaalta päätyen pikkuhiljaa ylemmäs. Puristat hieman hartioiden kohdalle päästyäsi ja huomaat niiden olevan hieman jäykät päivällä tapahtuneen vesurinheiluttelun ja pensaskarsinnan jäljiltä.

Hierot hieman hartioitani, sekä huomaat, että huokaisen syvään ja nautinnollisesti tehdessäsi niin. Hetken päästä siirrät kätesi etupuolelleni, aloittaen ylhäältä, siirtyen hieman alemmas jokaisella liikkeellä. Nännieni kohdalla viivyttelet hieman ja hymyilen, vaikka et näekään ilmettäni. Jatkat kumminkin alemmaksi hetken päästä ja viivyt kiusoittelevalla tavalla alavatsan seudulla. Muutaman hetken päästä kumminkin siirrät käsiäsi alemmaksi, jolloin huuliltani pakenee pieni nautinnon huokaus.

Alat saippuoida puolikovaa elintäni hellällä ottella sekä alat tuntea sen kovenevan pikkuhiljaa. Painaudut lähemmäs minua, ja tunnen rintojesi pehmeyden ristiselässäni, mikä tuo oman eksoottisen tunteen hetkeen, ja kovetun lopullisesti.

Tunnet minun värähtävän hieman, jolloin vedät esinahkani taakse. Pidät sitä siellä ja saippuasta liukkaalla kädellä hierot hieman terskani kärkeä hellästi tehden välillä edestakaista liikettä nyrkkiin puristetulla kädellä.

Teet tämän kaiken tarkoituksella hitaasti. Hengitykseni muuttuu hiljaiseksi huohotukseksi hyvänolon tunteen aaltojen kulkiessa kehoni läpi alhaalta ylös. Hellästi niin kuin aloititkin, lopetat hyväilyni ja käännät minut ympäri katseellasi kehoittaen minua kyykistymään muutaman kerran.

Pyrähdän veden alla pari kertaa, jolloin saippua häviää ihostani. Heität saippuan rannalle huomaamattani. Katsot minua rakastavasti silmiin ja polvistut eteeni vielä hieman nostaen järvivettä elimelleni varmistaen sen saippuattomuudesta. Aloitat hitaan runkkaamisen, samalla kun katsot minua silmiin hymynkare suupielessä.

Kehoni tuntuu vain haluavan enemmän ja enemmän. Vedät esinahan kokonaan taakse ja nuolaiset terskani päätä hieman pyörittäen kieltä sen ympärillä ja lopulta ottaen sen kokonaan suuhun. Tunnet, kuinka koko kehoni värähtää.

Siirrän käteni niskasi taakse. En kumminkaan paina päätäsi, vaan huomaat, että vedän kosteita hiuksiasi pois, jotta ne eivät valahda silmillesi. Katsot minua ja silmäsi hymyilevät. Aloitat hitaasti, vain päätäsi liikuttaen, samalla kun joka liikahduksella kielesi pyörähtää terskani ympäri, ja piinavan muutaman hetken päästä päätät ottaa kätesi mukaan liikkeeseen. Tunnen, kuinka pieni paine sisälläni yltyy, jolloin vetäisen itseäni hellästi poispäin sinusta ja kuiskaan: Hymyillen nouset seisomaan ja kiedot kätesi ympärilleni.

Suutelemme pitkään, välillä kielenkärkien leikitellessä toistensa kanssa. Alan johdattaa suudelmien saattelemana sinua syvemmälle veteen, ja huomattuani veden ylettävän kaulallesi otan sinua lantiolta kiinni ja nostan sinua hieman.

Ymmärrät, mitä aion ja nostat kätesi niskani taakse. Pidättelen sinua käsivarsillani veden ympäröidessä meitä ja ohjaat terskanpääni oikeaan paikkaan, häpyhuulillesi. Puristat hieman hartiotani lujemmin, kun lasken sinua hellästi alemmas työntyessäni pikkuhiljaa kokonaan sisällesi. Vedät itsesi minuun kiinni ja huokaiset nautinnollisesti korvaani, enkä voi estää itseäni tekemästä samoin.

Viivyn häviävän hetken paikoillani, ennen kuin alan liikuttaa hitaasti lantiotani tehostaen liikettä samalla käsilläni. Välillä vetäydyt kauemmas ja katsot minua silmiin, kun naimme hitaasti, kiireettä veden alla sylikkäin, ja välillä vetäydyt huokaisemaan korvaani puristaen minua vahvemmin.

Tunnet, kuinka vartaloni värähtelee nautinnosta ja kuinka silmissäni palaa intohimo katsoessani sinua silmiin. Hetken päästä värähtelyt alkavat voimistua, ja näyttää, että valmistaudut siihen, että tulen, jolloin nostankin sinut pois ja halaan sinua pitkään edelleen hieman värähdellen kiihkosta. Katsot kysyvästi minua silmiin, jolloin hymyilen sinulle hieman vihjaavasti ja tokaisen hieman hengästyneenä: Näytät siltä kuin olisit leikkimielisesti möksähtämässä, jolloin suukotan sinua nenänpäähän ja otan kädestäsi kiinni alkaen johdattaa sinua rantaan.

Heitämme pyyhkeet ympärillemme, ja huuhtelen saippuan pikaisesti järvessä. Heitämme pyyhkeet saunan eteishuoneeseen ja kapuamme lauteille.

Käperryt jälleen kainalooni posket söpöllä tavalla punoittaen, ja sihahduksen saattelemana heitän löylyä, jolloin tuttu pihkainen aromi nousee ilmaan. Lämmittelemme hetken, ja tunnen kuinka pulssini alkaa hieman tasaantua kiihkon kadotessa minusta. Huokaisen syvään, heitän lisää löylyä, nostan jalkani kiukaan edessä olevalle tasolle ja nojaan takaseinään nautinnollinen ilme kasvoillani. Käännyt niin, että pääset makaamaan selällesi viereeni, pää vatsani päällä.

Lasken käteni rintojesi alapuolelle, ja heitän hieman lisää löylyä. Tunnen kuinka rentoutuminen valtaa kehoni ja sinäkin huokaiset syvään ja otat käsilläsi kiinni kädestäni. Puristat sitä rakastavasti, ja näyttää kuin melkein halaisit sitä. Katsot minua ilkikurinen ilme kasvoillasi ja pyydät heittämään kerralla hieman pidemmät löylyt.

Teen työtä käskettyä, jolloin hetken puristat kättäni lämpöaallon iskiessä, nostat toisen käden niskasi taakse ja suljet silmäsi. Hieman vihjaavasti liikautat kädelläsi päälläsi lepäävää kättä rintojesi suuntaan, jolloin samassa ymmärrän vihjeen sen kerralla pidempien löylyjen takana. Hymyillen liikautan kättäni ylemmäksi puristaen hellästi rintaasi. Äännähdät hieman ja siirrät kättäsi ylemmäs käsivarrellani.

Jatkan hyväilyäni kuljettaen sormenpäitäni nännipihallasi pyörivällä liikkellä ja lopuksi alkamalla rauhallisesti hieroa nännejä, puristellen, kiusoitellen. Hengityksesi tihenee hieman, ja lähden liikuttamaan kättäni rinnoiltasi alemmaksi, pitkin vatsaasi, alemmaksi, kunnes huomaan kiusakseni, että en yletä alemmaksi.

Avaat silmiäsi hieman, hymyilet omaa hymyäsi, näytät minulle kieltä, ja siirrät kädelläsi käteni takaisin tisseillesi. Suljet jälleen silmäsi, ja huomaan, kuinka otat kätesi pois käsivarreltani ja siirrät sen määrätietoisesti jalkoväliisi. Koukistat hieman kiukaanpuoleista polveasi ja levität haarojasi. Hyväilen rintojasi, samalla kun rauhallisesti runkkaat itseäsi maatessani sylissäni. Tunnelma ja saunan lämpö tekevät tehtävänsä ja jännityn hieman tuntiessani, että alan jälleen hieman koveta.

Huomaat tämän ja otat pääsi alla olleen kätesi, liikutat sen elimeni varrelle puristaen sitä hieman tavallista kovempaa, alkaen samalla runkata myös minua. Suljen silmäni nautinnosta ja huokaisen syvään. Tajutessani, että en kestä kovin pitkään tätä menoa lopetan rintojesi hyväilyn ja nousen hieman pyytäen samalla sinua eteeni istumaan lauteille. Siirrän sinut paikalleni lauteille. Suutelen sinua hetken kiihkeästi, ja laskeudun alemmas suudellen rintojasi, vatsaasi ja lopulta polvistuen eteesi, vetäen jalkasi kiukaan äärellä olevalle laudalle lepäämään.

Lantiosi värähtää hieman tuntiessasi kieleni ensikosketuksen reisiesi sisäpinnalla. Vaihdan suudelmiin ja lähenen kohti jalkoväliä suudellen koko matkan ajan satunnaisesti eri paikkaa. Siirrät kätesi takaraivolleni tuntiessasi kielenkärjen häpyhuulillasi ja voihkaiset hieman, kun siirrän sen klitoriksesi alueelle kiihdyttäen koko ajan tahtia. Otan sormen avukseni ja aloitan edestakaisen liikkeen samaan tahtiin kieleni kanssa samalla hakien g-pistettäsi.

Huomaan löytäneeni sen, kun äkisti kaaristat hieman selkääsi, jolloin tähtään jokaisella työnnöllä sormenpääni hipaisemaan sitä. Huomaan, että alat voihkia hieman äänekkäämmin, ja odottamatta puristat pääni itseäsi vasten ja värähdät muutaman kerran voimakkaasti hieman korkeamman voihkaisun paetessa huuliltasi.

Lopetan rauhallisesti jatkaen hitaasti nuolemista ja lopettaen sen hetken päästä kokonaan. Ylös noustessani heitän hieman vettä naamalleni ja poistan kiimasi naamaltani.

Luonteeltaankin hän oli nuorempana aika estoton, ei häpeillyt vartaloaan. Myöhemmin kun aloin hieman ymmärtää asioiden päälle, ajattelin hänen suorastaan nauttineen herättämästään huomiosta. Minua hän kiusoitteli aina tämän tästä. Vihdoinkin kotiin, ajattelin pakatessani tavaroita laukkuuni toimiston työpöydältäni. Otin mustan jakkuni työtuolini nojalta ja laitoin sen päälleni. Suoristin sihteeri Sasinen -kylttiä pöydälläni ja otin laukkuni olalle.

Katsahdin toimiston pitkään peiliin. Korjailin nutturaani ja nappasin korvani takaa mustan hiussuortuvan laskeutumaan kauniisti poskeani pitkin.

Katselin itseäni peilistä hetken aikaa. Juuri ostamani räikeän punainen toppi oli avara V-aukkoinen ja sopivan …. Tyttöystäväni ilmoitti yllättäen, että oli saanut Espanjasta työpaikan ja olisikin siellä pidempään kuin oli aluksi suunnitellut. Ilmoitus ei sinänsä harmittanut minua kummemmin, kun päässäni pyöri vielä muistot edellisen viikon yllättävistä tapahtumista vuotiaan kesäharjoittelijan, Jennin, kanssa. Olin nähnyt Jenniä töissä ollessani muutaman kerran. Tyttö oli tervehtinyt iloisesti ja antanut minulle ….

Mä laukeen sun suuhun: Olin ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa. Olin päässyt harjoittelijaksi pieneen IT-taloon ja olin nyt istumassa uudessa toimistossa koneen ääressä. Toimisto oli siisti ja olin saanut käyttöön jopa oman työhuoneen. Työnantaja oli antanut tehtäväksi tutustua aiempien projektien papereihin ja varsinainen työ alkaisi vasta seuraavalla viikolla.

Olin lukenut läpi jo kaikki pomon lähettämät dokumentit ja alkuiltapäivä menikin mukavasti …. Eräretkellä osat — Kiimainen gaynovelli: Toisetkin heräsivät kamiinan luukun kolahteluun. Jaakko nosti päätään ja katsoi kamiinan ääressä alasti kyyköttävää Akia. Kaunis näky, hän mietti. Mitään kriittistä ei näkynyt, paljas selkä, takamuksen kaarre, koukussa olevat jalat. Aki sai tulen syttymään ja nousi ylös. Hän huomasi Jaakon katselevan …. Ihana mökkireissu kesäkuu 9, Ryhmäseksiä 0 42, Katri ja Pena … Lue lisää ».

Hän … Lue lisää ». Okei, … Lue lisää ». Yleensä … Lue lisää ».

Nussimis tarinoita eroottinen novelli -

Viivyn häviävän hetken paikoillani, ennen kuin alan liikuttaa hitaasti lantiotani tehostaen liikettä samalla käsilläni. Otat elimeni kerralla kokonaan suuhusi ja alat liikuttaa päätäsi rytmikkäästi auttaen toisella kädellä. Pulssini tuntuu ravaavan edelleenkin jossain sietokyvyn rajoilla, kun sumeus pikkuhiljaa poistuu silmistäni. Aloitat hitaasti, vain päätäsi liikuttaen, samalla kun joka liikahduksella kielesi pyörähtää terskani ympäri, ja piinavan muutaman hetken päästä päätät ottaa kätesi mukaan liikkeeseen. Tunnet, kuinka vartaloni värähtelee nautinnosta ja kuinka silmissäni palaa intohimo katsoessani sinua silmiin. Tuntuu, että kaikki veri kehostani on keskittynyt lantioni seudulle. Hetken päästä siirrät kätesi nussimis tarinoita eroottinen novelli, aloittaen ylhäältä, siirtyen hieman alemmas jokaisella liikkeellä.

Nussimis tarinoita eroottinen novelli -

Välillä vetäydyn taaemmaksi, jotta pääsen puristelemaan rintojasi, samalla kun ratsastat minulla purren hieman huultasi samalla. Suutelen sinua hetken kiihkeästi, ja laskeudun alemmas suudellen rintojasi, vatsaasi ja lopulta polvistuen eteesi, vetäen jalkasi kiukaan äärellä olevalle laudalle lepäämään. Huuhtelet suusi pikaisesti vedellä ja tulet viereeni makoilemaan. Tunnen tulevani, ja silmissäni välähtää, samalla kun en voi estää pientä huutoa pääsemästä huuliltani.

Menet edeltä saunaan, ja kuulen äänestä, että aloitat pesemään itseäsi. Seuraan perässäsi ja huomaan sinut juuri, kun olet kaatamassa vettä päällesi. Yllätän sinut ottamalla sinua takaapäin perseestä kiinni ja vetämällä sinut määrätietoisesti itseäni kohti. Lasket hitaasti ämpärin alas, jolloin nostan käsiäni hieman sekä puolihuolimattomasti sipaisen nännejäsi, jotka ovat hieman kovettuneet puolilämpimästä vedestä.

Leikkimielisesti pyörität pakaroitasi lantiotani vasten, jolloin tunnet, että osa minusta hieman kovettuu. Suutelen niskaasi hellästi, jolloin äkisti käännyt ja kaadat päälleni saavillisen kylmää järvivettä kikattaen tyttömäisen helisevällä äänellä. Sävähdän kylmää vettä ja katson sinua hymyillen. Tällä kertaa otat lämmintä vettä ja kaadat sitä minun päälleni, jolloin lämpenen hieman ja pieni tärinäni lakkaa. Otat minua kädestä kiinni ja vedät minut määrätietoisesti viereesi lauteille.

Ojennat minulle löylykauhan ja itse käperryt kainalooni. Heitän aluksi varovaisesti kiukaalle puoli kuupallista vettä, ja yllätyt huomatessasi, että olen lisännyt veteen hieman pihkantuoksuista aromia. Tarjoan sinulle hierontaa, mutta pudistat päätäsi sekä hymyillen tokaiset: Heitän hieman lisää löylyä ja nautimme rauhasta kiukaan sihahtelun ja palavien puiden ratinan ollessa ainoa ääni.

Silitän sinua hellästi olkapäästä, samalla kun lämpö valtaa meidät ja alamme hikoilla. Huomaan sinun alkaneen silittää reittäni hitaalla liikkellä, jolloin saunan lämpö ja kosketuksesi alkaa jälleen hieman kovettaa minua. Koetan estää ajatuksiani harhailemasta, jolloin kätesi liikahtaa hieman ylemmäs ja tarkoituksella sipaiset hieman elimeni jäykistynyttä vartta. Huokaisen hiljaa, jolloin katsot minua hymyillen. Huokaisten nousen lauteilta hieman pettyneenä, kerään pesuaineet mukaan ja vedän pyyhkeen vyötäisilleni eteisessä.

Kävelemme käsi kädessä rantaan. Hukkaamme pyyhkeet laiturille ja laskeudumme hieman lämpimään järviveteen. Hiekkapohjaisessa, hyvin huolletussa rannassa kävelemme vyötärönsyvyyteen ja kietoudumme suutelemaan toisiamme.

Katson sinua hetken silmiin. Meinaan sanoa jotain, jolloin nostat etusormesi huulilleni ja pudistat päätäsi hieman. Katsomme toisiamme silmiin, samat sanat mielessä samaan aikaan, kun lievä tuuli kohisuttaa lehtiä puissa.

Aurinko painaa ja tunnelma on kaikinpuolin rauhallinen. Nostan saippuan esille ja katson kysyvästi sinua. Käännyt ympäri, jolloin toisella kädellä nostan hieman vettä ja valutan sitä päällesi. Uitan saippuaa järvessä ja alan hitaasti pestä selkääsi ja hartioitasi tehden samalla välillä hellästi hierovia liikkeitä, ajattelematta että teen niin.

Painaudun lähemmäs sinua, kiinni sinuun ja alan liikuttaa saippuaa etupuolellasi. Aloitan alavatsan seudulta liikuttaen vapaata kättäni saippuoidun käden perässä, levittäen saippuaa pehmeällä, hierovalla liikkeellä. Liikutan käsiäni hitaasti ylemmäs, tuuma kerrallaan, kunnes saavun rintojen tasolle. Aloitan liikuttamaan ja saippuoimaan aluetta rintojesi alla, sekä siirryn hieman ylemmäksi. Annan käsieni hieman leikitellä nänniesi alueella. Hieron hellän määrätietoisesti aluetta hieman pidempään aina välillä hieman kiusoitellen, nostaen käsiäni ylemmäksi, rintojesi yläpuolelle sekä kaulan alueelle, aina välillä laskien käsiäni alemmaksi ja palaten takaisin hieromaan rintojasi, välillä puristaen niitä koko kämmenellä, välillä leikitellen nännien alueella.

Alat pyörittää peppuasi hieman lantiotani vasten, ja tunnen kuinka alan jälleen hieman jäykistyä veden pinnan alla. Huomaat tämän ja alat painaa itseäsi minua vasten hieman vaativammin, jolloin lasken vapaan käteni vedenpinnan alle jalkojesi väliin, ja sormeni löytää tiensä klitoriksesi alueelle.

Sipaisen sitä hieman tunnustelevasti, jolloin huokaiset syvään ja liikutat lannettasi hieman sormeani vasten kuin antaen luvan. Hetken aikaa hieron rintojasi toisella kädellä, samalla kun pyöritän sormenpäätäni veden alla klitoristasi vasten peppusi pyöriessä hitaasti lantiotani vasten. Hukkaan ajantajun, ja äkisti vetäydyt hieman pois ja sukellat pääsi vedenpinnan alle.

Nouset ylös pari kertaa, ja tajuan, että huuhdot itsesi saippuasta. Nouset pois ja pudistelet hieman hiuksiasi, jotta saat ne niskan taakse johonkin järjestykseen. Ojennat kätesi pyytävästi eteeni, jolloin ojennan sinulle saippuan. Työnnät minua hieman matalammalle, jotta vesiraja on hieman lantioni alapuolella ja kastelet minut samoilla elkeillä kuin tein sinulle aiemmin. Menet selkäni taakse ja alat saippuoida selkääni.

Aloitat alhaalta päätyen pikkuhiljaa ylemmäs. Puristat hieman hartioiden kohdalle päästyäsi ja huomaat niiden olevan hieman jäykät päivällä tapahtuneen vesurinheiluttelun ja pensaskarsinnan jäljiltä. Hierot hieman hartioitani, sekä huomaat, että huokaisen syvään ja nautinnollisesti tehdessäsi niin. Hetken päästä siirrät kätesi etupuolelleni, aloittaen ylhäältä, siirtyen hieman alemmas jokaisella liikkeellä.

Nännieni kohdalla viivyttelet hieman ja hymyilen, vaikka et näekään ilmettäni. Jatkat kumminkin alemmaksi hetken päästä ja viivyt kiusoittelevalla tavalla alavatsan seudulla. Muutaman hetken päästä kumminkin siirrät käsiäsi alemmaksi, jolloin huuliltani pakenee pieni nautinnon huokaus. Alat saippuoida puolikovaa elintäni hellällä ottella sekä alat tuntea sen kovenevan pikkuhiljaa.

Painaudut lähemmäs minua, ja tunnen rintojesi pehmeyden ristiselässäni, mikä tuo oman eksoottisen tunteen hetkeen, ja kovetun lopullisesti. Tunnet minun värähtävän hieman, jolloin vedät esinahkani taakse. Pidät sitä siellä ja saippuasta liukkaalla kädellä hierot hieman terskani kärkeä hellästi tehden välillä edestakaista liikettä nyrkkiin puristetulla kädellä.

Teet tämän kaiken tarkoituksella hitaasti. Hengitykseni muuttuu hiljaiseksi huohotukseksi hyvänolon tunteen aaltojen kulkiessa kehoni läpi alhaalta ylös. Hellästi niin kuin aloititkin, lopetat hyväilyni ja käännät minut ympäri katseellasi kehoittaen minua kyykistymään muutaman kerran. Pyrähdän veden alla pari kertaa, jolloin saippua häviää ihostani. Heität saippuan rannalle huomaamattani. Katsot minua rakastavasti silmiin ja polvistut eteeni vielä hieman nostaen järvivettä elimelleni varmistaen sen saippuattomuudesta.

Aloitat hitaan runkkaamisen, samalla kun katsot minua silmiin hymynkare suupielessä. Kehoni tuntuu vain haluavan enemmän ja enemmän. Vedät esinahan kokonaan taakse ja nuolaiset terskani päätä hieman pyörittäen kieltä sen ympärillä ja lopulta ottaen sen kokonaan suuhun. Tunnet, kuinka koko kehoni värähtää. Siirrän käteni niskasi taakse. En kumminkaan paina päätäsi, vaan huomaat, että vedän kosteita hiuksiasi pois, jotta ne eivät valahda silmillesi. Katsot minua ja silmäsi hymyilevät.

Aloitat hitaasti, vain päätäsi liikuttaen, samalla kun joka liikahduksella kielesi pyörähtää terskani ympäri, ja piinavan muutaman hetken päästä päätät ottaa kätesi mukaan liikkeeseen. Tunnen, kuinka pieni paine sisälläni yltyy, jolloin vetäisen itseäni hellästi poispäin sinusta ja kuiskaan: Hymyillen nouset seisomaan ja kiedot kätesi ympärilleni. Suutelemme pitkään, välillä kielenkärkien leikitellessä toistensa kanssa. Alan johdattaa suudelmien saattelemana sinua syvemmälle veteen, ja huomattuani veden ylettävän kaulallesi otan sinua lantiolta kiinni ja nostan sinua hieman.

Ymmärrät, mitä aion ja nostat kätesi niskani taakse. Pidättelen sinua käsivarsillani veden ympäröidessä meitä ja ohjaat terskanpääni oikeaan paikkaan, häpyhuulillesi. Puristat hieman hartiotani lujemmin, kun lasken sinua hellästi alemmas työntyessäni pikkuhiljaa kokonaan sisällesi. Vedät itsesi minuun kiinni ja huokaiset nautinnollisesti korvaani, enkä voi estää itseäni tekemästä samoin.

Viivyn häviävän hetken paikoillani, ennen kuin alan liikuttaa hitaasti lantiotani tehostaen liikettä samalla käsilläni. Välillä vetäydyt kauemmas ja katsot minua silmiin, kun naimme hitaasti, kiireettä veden alla sylikkäin, ja välillä vetäydyt huokaisemaan korvaani puristaen minua vahvemmin.

Tunnet, kuinka vartaloni värähtelee nautinnosta ja kuinka silmissäni palaa intohimo katsoessani sinua silmiin. Hetken päästä värähtelyt alkavat voimistua, ja näyttää, että valmistaudut siihen, että tulen, jolloin nostankin sinut pois ja halaan sinua pitkään edelleen hieman värähdellen kiihkosta. Katsot kysyvästi minua silmiin, jolloin hymyilen sinulle hieman vihjaavasti ja tokaisen hieman hengästyneenä: Näytät siltä kuin olisit leikkimielisesti möksähtämässä, jolloin suukotan sinua nenänpäähän ja otan kädestäsi kiinni alkaen johdattaa sinua rantaan.

Heitämme pyyhkeet ympärillemme, ja huuhtelen saippuan pikaisesti järvessä. Heitämme pyyhkeet saunan eteishuoneeseen ja kapuamme lauteille. Käperryt jälleen kainalooni posket söpöllä tavalla punoittaen, ja sihahduksen saattelemana heitän löylyä, jolloin tuttu pihkainen aromi nousee ilmaan.

Lämmittelemme hetken, ja tunnen kuinka pulssini alkaa hieman tasaantua kiihkon kadotessa minusta. Huokaisen syvään, heitän lisää löylyä, nostan jalkani kiukaan edessä olevalle tasolle ja nojaan takaseinään nautinnollinen ilme kasvoillani.

Perjantaina oli kärry pakattu ja suuntasimme etelä-savossa olevallle mökille. Saavuimme viimein kuuman päivän alkuillasta perille silloisen tyttöystäväni Marin kanssa, pihaan kurvatessa meitä olikin Pena ja hänen vaimonsa Katri vastassa touhuillen niitä näitä. Katri ja Pena …. Olen 17 vuotias poika ja asun äitini ja siskoni kanssa samassa talossa. Elämäni on täysin normaalia, kavereiden kanssa koulussa, tietokone pelejä kotona.. Kunnes eilen illalla, kun olin käymässä nukkumaan, outo pieni lentävä olio ilmestyi tyhjästä.

Olio kertoi olevansa demoni, joka tuli rangaisemaan minua, koska elämässäni ei ole tapahtunut mitään erikoista. En ymmärrä miksi siintä pitäisi rangaista.. Mä olen teidän kaikkien huora tänään: Osa 1 Ovikellon soidessa toistamiseen tarkistin vielä asuni moitteettomuuden eteisen peilistä.

Suoristin hieman kravattiani, ja vilkaisin olohuoneeseen. Antin ja Pekan verkkainen keskustelu oli katkennut kellon ensimmäiseen sointiin. He katsoivat minuun nojatuoleistaan ja nousivat. Oranssihousuinen paidaton mies nosti kieltotikkarin eteen.

Minä näin jyrän, asvalttikoneen ja tulikuumana höyryävän pien, kun vaimoni Pia näki ilmeisesti vain hikeä tirisevän, lihaksikkaan ylävartalon. Tietyöt olivat kesän ihania yllätysvieraita hyttysten ja ukkossateiden ohella. Novan liikenneradio alkoi sopivasti soittaa Kesäkatua. Tämä tarina sisältää perheenjäsenten välistä seksiä eli jos et sellaisesta pidä, niin älä lue pidemmälle, vaan poistu tältä sivulta. Äitini on paras pano ikinä: Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli Itse taisin olla jossain välillä.

Isäni oli myyntitöissä ja sen johdosta paljon matkoilla. Olimme siis melko paljon keskenämme äitini ja minua pari vuotta nuoremman sisareni kanssa. Tädin kanssa — Eka kerta: Ollessani vähän toisellakymmenellä, siinä vuotias, aloin kiinnostua alastomasta naisvartalosta. Minulla on täti, nimeltään Reija, jonka vartalossa oli kaikki kurvit kohdallaan, isot rinnat ja pyöreä peppu. Luonteeltaankin hän oli nuorempana aika estoton, ei häpeillyt vartaloaan. Myöhemmin kun aloin hieman ymmärtää asioiden päälle, ajattelin hänen suorastaan nauttineen herättämästään huomiosta.

Minua hän kiusoitteli aina tämän tästä. Vihdoinkin kotiin, ajattelin pakatessani tavaroita laukkuuni toimiston työpöydältäni. Otin mustan jakkuni työtuolini nojalta ja laitoin sen päälleni. Suoristin sihteeri Sasinen -kylttiä pöydälläni ja otin laukkuni olalle.

Mä olen teidän kaikkien huora tänään: Huokaisten nousen lauteilta hieman pettyneenä, kerään pesuaineet mukaan ja vedän pyyhkeen vyötäisilleni eteisessä. Huokaisen syvään, heitän lisää löylyä, nostan jalkani kiukaan edessä olevalle tasolle ja nojaan takaseinään nautinnollinen ilme kasvoillani. Novan liikenneradio alkoi sopivasti soittaa Kesäkatua. Tällä kertaa otat lämmintä vettä ja kaadat sitä minun päälleni, jolloin lämpenen hieman ja pieni tärinäni lakkaa. Katson taivaalle ja huomaan auringon kiertäneen hieman alemmas. Yllätän sinut ottamalla sinua takaapäin perseestä kiinni ja vetämällä sinut määrätietoisesti itseäni kohti.

0 thoughts on “Nussimis tarinoita eroottinen novelli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *