Www sexwork fi kokovartalohieronta

Vähän erilainen kuin mihin olin aiemmin tottunut. Lähinnä ehkä Espoon Ninnin palvelua, tosin tässä oli tuo seksikäs pyllistely mukana, joka lisäsi kiihotusta paljon. Nainen on noin 40v ei laiheliini, muttei mikään sotanorsukaan, vaan pikemminkin sellainen muodokas ja ihana. Sää, no helvata, huhtikuun melkeen puoliväli ja lunta sataa, siinä kaikki siitä asiasta. Laittakaas matkaajalle joku hyvä hieroja. Kekkuli on käynyt testaamassa viime aikoina pari Helsngissä sijaitsevaa tantrahieromoa, mutta suureksi pettymykseksi "sitä oikeaa" ei ole vielä löytynyt.

Noiden kahden mestan "aistillinen kokovartalohieronta" oli pettymyksekseni pelkkää lääppimistä ja selän silititystä pilipali-musiikin soidessa taustalla. Onko hierontakokemuksia naapurisivuston Linda, 38? Thread Tools Show Printable Version. BB code is On.

All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 27 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 35 of Find all posts by SlutFucker.

Find all posts by MariaS. Find all posts by Porta. Poistettu User Awaiting Email Confirmation. Find all posts by Poistettu Originally Posted by Timbe Hieronnasta en osaa omakohtaisesti sanoa muuta kuin että kovasti harkinnut Helenan hemmottelu ja tantrahierontaa: Find all posts by fakiiri.

Originally Posted by fakiiri Tänään kävin hieronnassa, edellisestä kerrasta olikin jo kulunut luvattoman kauan. Find all posts by Munat. Find all posts by DaddyQ. Originally Posted by Olivia Q.

Pitää kai ostaa tehokkaampi saippua suihkuun ja pari eri vaihtoehtoa öljyksi. Hitto tässähän menee ihan sekaisin näiden valintojen kanssa. Mille tuo baby oil maistuu jos sattuu kielikin eksymään hierontaan mukaan. Ymmärtääkseni on aika mauton ja hajuton, eikä tosiaan hilseile. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork.

Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 27 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Page 5 of 6. Kuvaus Erittäin suosittu silikonipohjainen liukuvoide, jolla on lukuisia tyytyväisiä käyttäjiä. Ihanan miellyttävä ja ihoa hoitava koostumus. Hypollergeeninen eli keholle turvallinen sekä allergisoimaton tuote. Sopii erittäin herkille käyttäjille, vain kolme ainesosaa. Valmistajalla on oma laboratorio jossa tuotteet kehitetään ja testataan.

Vuosien tuotekehityksen tuloksena, lääketieteellisin kriteerein testattuna tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä viimeisten EU säädösten mukaan. Eros Bodyglide on palkittu parhaana liukuvoiteena ja on tuote joka pysyy edelläkävijänä edelleenkin.

Tuotteita on käytetty jo pitkään terveydenhoitoalalla Keski-Euroopassa ja nyt suomalainenkin terveydenhoitoala on huomannut tuotteiden ylivoimaisuuden verrattuna öljypohjaisiin tai vesipohjaisiin tuotteisiin. Find all posts by Viveca.

Find all posts by owo. Find all posts by Olivia Q. Visit Hottis Puuma's homepage! Originally Posted by Olivia Q Kävi tänään hieronta asiakas, joka hiukan valitteli jälkeenpäin kookosöljyn jättämään öljymäistä "pinnoitetta" ympäri kroppaa.

Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Onko toi Eros tai baby oili parempi vaihtoehto? Ilmoituksen mukaan ikää 45 v. Send us email and ask for help if needed: Nainen on noin 40v ei laiheliini, muttei mikään sotanorsukaan, vaan pikemminkin sellainen muodokas ja ihana. Originally Posted by Olivia Q.

Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Originally Posted by Maria S. Hieronta oli kuulemma hyvää, mutta myös täällä oli sama kuin Suomessa tantrapaikoissa yleensäkin, laukeaminen kielletty. Myös tämä lause viittaa siihen: Ja tietenkin ne joiden mielestä nykyinen ei ole tuon summan arvoista, saavat hyvää palvelua muualta.

Hakusessa hyvä hieroja ja suosituksia kaipailtaisiin. On tullut kokeiltua monet hierojat läpi, mutta nyt tekisi mieli kokeilla uutta hierojaa. Onko kellään kokemuksia naapurisivulla otsikolla Ystävällinen hierojatar keskustassa ilmoittelevasta hierojasta? Ilmoituksen mukaan ikää 45 v. Hieronnasta en osaa omakohtaisesti sanoa muuta kuin että kovasti harkinnut Helenan hemmottelu ja tantrahierontaa: Originally Posted by Timbe Timbe - tervetuloa hemmoteltavaksi. Sanovat mukavaksi ja empaattiseksi; ei siis tarvitse ujostella tai jännittää.

Ja fakiiri - don't be a stranger; tervetuloa uudelleen Find all posts by Helenainen. Originally Posted by fakiiri. Tänään kävin hieronnassa, edellisestä kerrasta olikin jo kulunut luvattoman kauan.

Vähän erilainen kuin mihin olin aiemmin tottunut. Lähinnä ehkä Espoon Ninnin palvelua, tosin tässä oli tuo seksikäs pyllistely mukana, joka lisäsi kiihotusta paljon.

Nainen on noin 40v ei laiheliini, muttei mikään sotanorsukaan, vaan pikemminkin sellainen muodokas ja ihana. Sää, no helvata, huhtikuun melkeen puoliväli ja lunta sataa, siinä kaikki siitä asiasta.

Eikä senkään jälkeen öljyä pitäisi jäädä iholle suihkun jälkeen jos peseytyy huolellisesti. Ainakaan mulla ei ole jäänyt, iho on tuntunut vain pehmeältä eikä siinä kohtaa ole tarvinnut enää erillistä kosteutusta. Find all posts by Hottis Puuma. Originally Posted by Olivia Q. Pitää kai ostaa tehokkaampi saippua suihkuun ja pari eri vaihtoehtoa öljyksi.

Hitto tässähän menee ihan sekaisin näiden valintojen kanssa. Mille tuo baby oil maistuu jos sattuu kielikin eksymään hierontaan mukaan. Ymmärtääkseni on aika mauton ja hajuton, eikä tosiaan hilseile. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3. Currently   users online  from 27 countries.

All-time high   users online  from 68 countries,   Page 5 of 6. Kuvaus Erittäin suosittu silikonipohjainen liukuvoide, jolla on lukuisia tyytyväisiä käyttäjiä. Ihanan miellyttävä ja ihoa hoitava koostumus. Hypollergeeninen eli keholle turvallinen sekä allergisoimaton tuote.

Sopii erittäin herkille käyttäjille, vain kolme ainesosaa. Valmistajalla on oma laboratorio jossa tuotteet kehitetään ja testataan. Vuosien tuotekehityksen tuloksena, lääketieteellisin kriteerein testattuna tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä viimeisten EU säädösten mukaan.

Eros Bodyglide on palkittu parhaana liukuvoiteena ja on tuote joka pysyy edelläkävijänä edelleenkin. Tuotteita on käytetty jo pitkään terveydenhoitoalalla Keski-Euroopassa ja nyt suomalainenkin terveydenhoitoala on huomannut tuotteiden ylivoimaisuuden verrattuna öljypohjaisiin tai vesipohjaisiin tuotteisiin.

Find all posts by Viveca. Find all posts by owo.

1 thoughts on “Www sexwork fi kokovartalohieronta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *