Studio amore livenaiset

Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Studio Amoren lähettyvillä on baari ja ravintola, ja noin metrin päässä on ruokakauppa sekä maanviljelijöiden markkinat. Pienelle Buža-rannalle on vain metriä, ja Banjen hiekkaranta baareineen on noin metrin päässä. Vanhankaupungin satama on metrin päässä, ja siellä asiakkaat voivat järjestää veneretkiä Lokrumin saarelle, jossa on kasvitieteellinen puutarha ja linna.

Studio Amoresta 1 km: Pilen portilla noin metrin päässä on bussipysäkki. Päälinja-autoasema ja lauttasatama sijaitsevat Gružissa 3 km: Dubrovnikin lentokenttä on 22 km: Vanhakaupunki soveltuu erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat ruoka , arkkitehtuuri ja tunnelma.

Asiakkaat pitivät antamiensa arvioiden mukaan eniten tästä alueesta kohteessa Dubrovnik. Erityisesti pariskunnat pitävät sijainnista — he antoivat sille pisteiksi 8,7. Studio Amore on toivottanut asiakkaat tervetulleeksi Booking. Tämä majoituspaikka ei ole koskaan perunut varausta ylibuukkauksen vuoksi. Sopii pariskunnille — majoituspaikan palvelut ovat saaneet pareilta arvosanan 8,1.

Studio apartment in a perfect location away from the crowds and the noise. In close proximity to everything you may need during your stay and a few other gems worth seeing like Buža bar that's hanging on the outer side of the city walls. I'm Đivo, I manage several apartments in and around the Old town. I'm always happy to help my guests with various things from restaurant recommendations to various day trips, rentals etc.

It's high up on the south part of the town so it has a lot of sun. Peruutus- ja ennakkomaksukäytännöt vaihtelevat huoneistotyypin mukaan. Lisää haluamasi päivämäärät ja tarkista valitsemasi huoneen ehdot.

Luottokorttia tarvitaan vain varauksesi takaamiseen. Wi-Fi on saatavilla koko hotellissa ja se on maksuton. Valitettavasti lähetyksessä meni jotain vikaan. Näin tiedämme, että arviot ovat peräisin todellisilta asiakkailta. Kuka muu osaisi kertoa paremmin ilmaisesta aamiaisesta, ystävällisestä palvelusta tai hiljaisesta huoneesta kuin majoituspaikassa jo yöpyneet asiakkaat? Haluaisimme sinun kertovan niin hyvistä kuin huonoista kokemuksista.

Noudata vain muutamaa helppoa ohjetta. Uskomme, että asiakasarvioiden ja majoituspaikkojen kirjoittamien vastausten ansiosta esiin pääsee laajasti erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia. Ne auttavat asiakkaita tekemään oikeita päätöksiä majoituspaikkansa valinnassa. Julkaisemme kaikki kommentit — sekä myönteiset että kielteiset — kokonaisuudessaan ja mahdollisimman nopeasti, kun olemme ensin tarkistaneet, että ne noudattavat Booking. Kerromme myös siitä, missä vaiheessa lähetetyn sisällön käsittelyä kulloinkin ollaan.

Seuraamme samoja sääntöjä ja ohjeita kaikessa käyttäjien luomassa sisällössä ja majoituspaikkojen vastauksissa. Annamme arvioiden puhua puolestaan, emmekä pysty määrittelemään niiden todenmukaisuutta. Näiden ohjeiden ja sääntöjen tarkoitus on pitää Booking. Ne ovat arvokkaita, olipa kommentin sävy millainen tahansa. Kommentin sisällön tulisi liittyä matkailuun. Hyödyllisimmät kommentit ovat yksityiskohtaisia ja auttavat muita tekemään parempia päätöksiä.

Ethän kirjoita kommenttiin henkilöihin kohdistuvia, poliittisia, eettisiä tai uskonnollisia mielipiteitä. Mainossisältö poistetaan ja Booking. Sisällön tulisi sopia maailmanlaajuiselle yleisölle.

Vältä kiroilua tai vastaavaa kielenkäyttöä millä tahansa kielellä. Kommentteja ja muuta sisältöä, joka sisältää vihapuhetta, rasistisia kommentteja, uhkailua, seksuaalista vihjailua, väkivaltaista sisältöä tai laittomuuksiin yllyttämistä, ei hyväksytä. Kaiken sisällön tulisi olla aitoa ja uutta asiakkaalle. Arviot ovat hyödyllisimpiä silloin, kun ne ovat alkuperäisiä ja puolueettomia.

Kirjoittamasi arvion tulisi olla sinulta itseltäsi. Arvioissa ja vastauksissa esitetyt mielipiteet ovat Booking. Arvostelut lajitellaan oletuksena päivämäärän ja lisäkriteerien perusteella, jotta löytäisit olennaiset arviot nopeasti.

Voit myös etsiä arvioita kielen, tekstiä sisältävien arvioiden sekä nimellä jätettyjen arvioiden perusteella. Muita lajittelutapoja saattaa myös olla saatavilla esim.

Viimeisin varaus tähän hotelliin tehtiin tänään klo Ilmoita voimassa oleva sähköpostiosoite. Tervetuliaisviesti kolahtaa pian sähköpostiisi. Suosittele ystäville ja tienaa Listaa majoituspaikkasi. Meillä on yli 70 miljoonaa asiakasarviota ja ne kaikki ovat majoituspaikassa yöpyneiden antamia. Voit jättää arvion vain, jos olet tehnyt varauksen.

Siksi olemme varmoja, että arviot tulevat majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta asiakkailta. Majoituspaikassa yöpyessään asiakkaamme panevat merkille esimerkiksi sen, miten hiljainen huone on ja miten ystävällistä henkilökunta on.

Matkan jälkeen asiakkaat kertovat meille kokemuksistaan. Varmistamme, ettei arvioissa ole asiattomuuksia ja että ne ovat todellisilta asiakkailta. Sitten lisäämme ne Booking. Käyttäjätiliin kirjautumalla hyväksyt yleiset sopimusehtomme ja yksityisyydensuojamme. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla saat uuden salasanan. Tarkista sähköpostisi ja klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, jotta saat uuden salasanan.

Käyttäjätilin omistajana hyväksyt yleiset sopimusehtomme ja yksityisyydensuojamme. Selaintasi ei tueta Voit jatkaa sivustomme selailua, mutta et voi varata tai tarkastella olemassa olevia varauksiasi ennen kuin päivität selaimesi. Rekisteröidy - avaa viestiruutu. Kirjaudu sisään - avaa viestiruutu. Studio Amore, Dubrovnik Kroatia tarjoukset. Auta meitä parantamaan verkkosivustoamme vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen. Huoneiston tiedot ja hinta Palvelut Hyvä tietää Asiakasarviot Studio Amore Sopii kahdestaan matkustaville.

Sijainti ja palvelut sopivat mainiosti kaksin matkaileville Sopii kahdestaan matkustaville Lentokenttäkuljetus. Voit pyytää kuljetusta seuraavassa vaiheessa. Todella hyvä 19 arviota 8,5. It was lovely vocation. Apartment is in very very good location. Everywhere too close 5 minutes to walk. We stayed like Dubrovnik citizen: Price is lower than the others Divo helped us everytime when we asked. Friendliness of the host! Apartment is placed in the beautiful old part and you can feel how locals live!

Clean and nice place! In old town and felt a little like a local staying there. Host was very friendly and helped with all our requests. Compact and clean - set in the old town. Divo was a good communicator re email etc.

Divo, the host of the room was really helpful and kind. Ubicación dentro del casco histórico de Dubvronik. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Studio Amore jyväskylä http: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Studio amore livenaiset -

Siksi olemme varmoja, että arviot tulevat majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta asiakkailta. Uskomme, että asiakasarvioiden ja majoituspaikkojen kirjoittamien vastausten ansiosta esiin pääsee laajasti erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia. Matkan jälkeen asiakkaat kertovat meille kokemuksistaan. Vaihda päivämääriä Muuta asiakkaan tietoja Ota yhteyttä majoituspaikkaan Korota huoneluokkaa Peruuta varaus Ja paljon muuta Vanhankaupungin satama on metrin päässä, ja siellä asiakkaat voivat järjestää veneretkiä Lokrumin saarelle, jossa on kasvitieteellinen puutarha ja linna. Vanhakaupunki soveltuu erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat ruokaarkkitehtuuri ja tunnelma. Huoneiston tiedot ja suomityttö porno tubet Palvelut Hyvä tietää Asiakasarviot Näin tiedämme, että arviot ovat peräisin todellisilta asiakkailta.

Sisällön tulisi sopia maailmanlaajuiselle yleisölle. Vältä kiroilua tai vastaavaa kielenkäyttöä millä tahansa kielellä. Kommentteja ja muuta sisältöä, joka sisältää vihapuhetta, rasistisia kommentteja, uhkailua, seksuaalista vihjailua, väkivaltaista sisältöä tai laittomuuksiin yllyttämistä, ei hyväksytä.

Kaiken sisällön tulisi olla aitoa ja uutta asiakkaalle. Arviot ovat hyödyllisimpiä silloin, kun ne ovat alkuperäisiä ja puolueettomia. Kirjoittamasi arvion tulisi olla sinulta itseltäsi. Arvioissa ja vastauksissa esitetyt mielipiteet ovat Booking. Arvostelut lajitellaan oletuksena päivämäärän ja lisäkriteerien perusteella, jotta löytäisit olennaiset arviot nopeasti.

Voit myös etsiä arvioita kielen, tekstiä sisältävien arvioiden sekä nimellä jätettyjen arvioiden perusteella. Muita lajittelutapoja saattaa myös olla saatavilla esim. Viimeisin varaus tähän hotelliin tehtiin tänään klo Ilmoita voimassa oleva sähköpostiosoite.

Tervetuliaisviesti kolahtaa pian sähköpostiisi. Suosittele ystäville ja tienaa Listaa majoituspaikkasi. Meillä on yli 70 miljoonaa asiakasarviota ja ne kaikki ovat majoituspaikassa yöpyneiden antamia. Voit jättää arvion vain, jos olet tehnyt varauksen.

Siksi olemme varmoja, että arviot tulevat majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta asiakkailta. Majoituspaikassa yöpyessään asiakkaamme panevat merkille esimerkiksi sen, miten hiljainen huone on ja miten ystävällistä henkilökunta on.

Matkan jälkeen asiakkaat kertovat meille kokemuksistaan. Varmistamme, ettei arvioissa ole asiattomuuksia ja että ne ovat todellisilta asiakkailta. Sitten lisäämme ne Booking. Käyttäjätiliin kirjautumalla hyväksyt yleiset sopimusehtomme ja yksityisyydensuojamme. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla saat uuden salasanan.

Tarkista sähköpostisi ja klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, jotta saat uuden salasanan. Käyttäjätilin omistajana hyväksyt yleiset sopimusehtomme ja yksityisyydensuojamme. Selaintasi ei tueta Voit jatkaa sivustomme selailua, mutta et voi varata tai tarkastella olemassa olevia varauksiasi ennen kuin päivität selaimesi. Rekisteröidy - avaa viestiruutu. Kirjaudu sisään - avaa viestiruutu. Studio Amore, Dubrovnik Kroatia tarjoukset.

Auta meitä parantamaan verkkosivustoamme vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen. Huoneiston tiedot ja hinta Palvelut Hyvä tietää Asiakasarviot Studio Amore Sopii kahdestaan matkustaville. Sijainti ja palvelut sopivat mainiosti kaksin matkaileville Sopii kahdestaan matkustaville Lentokenttäkuljetus.

Voit pyytää kuljetusta seuraavassa vaiheessa. Todella hyvä 19 arviota 8,5. It was lovely vocation. Apartment is in very very good location. Everywhere too close 5 minutes to walk. We stayed like Dubrovnik citizen: Price is lower than the others Divo helped us everytime when we asked. Friendliness of the host!

Apartment is placed in the beautiful old part and you can feel how locals live! Clean and nice place! In old town and felt a little like a local staying there. Host was very friendly and helped with all our requests. Compact and clean - set in the old town. Divo was a good communicator re email etc. Divo, the host of the room was really helpful and kind. Ubicación dentro del casco histórico de Dubvronik. Lugar seguro, limpio, tranquilo, sin ruidos en la calle.

Espacio adecuado para 2 personas Rosa, Chile. Super lage, sehr bemuehte und freundliche gastgeber, total unkomplizierte abwicklung Karoline, Saksa. Kuva kohteesta Dubrovnik kuvan on ottanut Pınar Ç. Yövy kaupungin sydämessä — Loistava sijainti — näytä kartta. Luotettava majoituspaikka Tämä majoituspaikka ei ole koskaan perunut varausta ylibuukkauksen vuoksi. Ilmainen langaton internet WiFi.

Checkin month Kuukausi kesäkuu heinäkuu elokuu syyskuu lokakuu marraskuu joulukuu tammikuu helmikuu maaliskuu huhtikuu toukokuu kesäkuu heinäkuu elokuu syyskuu Checkout month Kuukausi kesäkuu heinäkuu elokuu syyskuu lokakuu marraskuu joulukuu tammikuu helmikuu maaliskuu huhtikuu toukokuu kesäkuu heinäkuu elokuu syyskuu Milloin haluaisit yöpyä majoituspaikassa Studio Amore? Pahoittelemme, mutta et voi tehdä varausta yli 30 yöksi.

Lisää päivämäärät, jotta näet saatavuuden. Studio 1 leveä parivuode. Majoituspaikka Dubrovnikissa on juuri varattu: Katso saatavuus Hyvä tietää Studio Amore ottaa vastaan erikoistoiveita — voit lisätä sellaisen seuraavassa vaiheessa! Lapset ja lisävuoteet Kaikki lapset ovat tervetulleita. Huoneeseen ei ole saatavilla lisävuodetta. Vain käteinen Tämä majoituspaikka hyväksyy vain käteismaksun. Katso saatavuus Majoituspaikan ympäristö — Tämä alue on loistava valinta matkailijoille, joita kiinnostaa ruoka, arkkitehtuuri ja tunnelma — Tarkista sijainti Loistava sijainti — näytä kartta.

Dubrovnikin maineikasta vanhaakaupunkia suojaavat turkoosit vedet ja luvulta säilyneet linnoitukset. Täällä tuntee olevansa toisessa todellisuudessa - ei ihme, että Game of Thornesia kuvataan usein juuri täällä. Lähimmät maamerkit Onofrio's Fountain.

Ravintolat ja kaupat Azur Dubrovnik Ravintola. Domino steak house Ravintola. Lähimmät lentokentät Dubrovnikin lentokenttä. Suosituimmat maamerkit Dubrovnikin katedraali. Oleskelualue Tilaa yhdessäoloon Oleskelualue. Esteettömyys Koko majoitusyksikkö sijaitsee pohjakerroksessa. Rakennuksen tyyppi Yksityinen huoneisto rakennuksessa Erillinen rakennus. Liikkuminen Kuljetuspalvelu Lentokenttäkuljetus lisämaksu Kuljetuspalvelu lisämaksu. Palautteesi auttaa meitä parantamaan tätä ominaisuutta kaikille asiakkaillemme.

Löysitkö kaikki kaipaamasi ruokia ja juomia koskevat tiedot? Katso saatavuus Kiva tietää. Ilmoitathan majoituspaikalle Studio Amore etukäteen arvioidun saapumisaikasi. Voit kirjoittaa sen Lisätietoja-kohtaan varausta tehdessäsi tai ottaa yhteyttä suoraan majoituspaikkaan. Tai katso näitä houkuttelevia vaihtoehtoja: Guest House Prijeko on saanut asiakasarvioista 9,1 pistettä.

Siksi arkistoimme yli 24 kuukautta sitten jätetyt arviot. Visio arvioista Uskomme, että asiakasarvioiden ja majoituspaikkojen kirjoittamien vastausten ansiosta esiin pääsee laajasti erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia. Arvioiden periaatteet Käyttäjien Booking.

Oletteko saaneet hyvää palvelua ja rahoillenne vastinetta? Raama bar lopetttaa Kuokkalan Raama bar lopettaa toimintansa mikä oli odotettavissakin , tuleeko tilalle jokin uusi yrittäjä?

Olen käynyt muutaman kerran. Hierovat ilman vaatteita joka puolelta ihanasti. Kaikkea saa joka paikasta kun latoo riitävästi seteleitä pöytään. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Studio Amore jyväskylä http: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

3 thoughts on “Studio amore livenaiset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *