Nainen etsii nuorempaa miestä ilmaiseksi sinkkuja

nainen etsii nuorempaa miestä ilmaiseksi sinkkuja

Tavatessamme olimme kirjoitelleen tiiviisti kolmisen viikkoa ja ensitapaaminen vahvisti sen, minkä olimme jo tienneet: Etäisyys 0 10 25 50  km kaupungista. Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen Janne , 32 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle? Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti.

Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin? Näin onnistut Erotu joukosta Sano jotain, jota muut eivät sano. Rakkaustarinat Lokakuussa jätin ilmoitukseni. Haluan julkaista kysymykseni nimimerkillä: Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Mikä on miehen mielestä parasta seksissä?

Miksi naiset pitävät pitkistä miehistä? Harrastin seksiä varattujen miesten kanssa — tästä syystä he pettävät kumppaneitaan. Mies, luuletko sinäkin, että näillä asioilla on merkitystä? Naiset eivät oikeasti välitä! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Tästä tunnistaa ranskalaisen herrasmiehen. Ihmiset, jotka saavat eniten matcheja Tinderissä — näin he kuvailevat itseään.

Tajuat yllättäen, että pelastuit täpärästi! Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus.

Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa. Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin.

Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin.

Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google. VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Mitä realistinen mitä mies tekee esimerkiksi siinä tilanteessa, jossa hän joutuisi toteamaan, että ainoat naiset, joihin hänellä olisi mahdollisuuksia, ovat niin vastenmielisiä, että kyseinen mies ei voisi kuvitellakaan harrastavansa seksiä saati harkitsevansa pidempiaikaista parisuhdetta kyseisenlaisen naisen kanssa?

Ja sama se on naisten suhteen. On mukavampi elää haavemaailmassa ja elätellä toiveita jostain upeasta miehestä, kuin herätä todellisuuteen ja siihen synkeään mahdollisuuteen, että ainoat miehet joita saattaisi saada parisuhteeseen kanssaan, ovatkin sellaisia, joiden kanssa eläminen olisi äärimmäisen vastenmielistä.

Ja hoitelee yhdenillan ja seksisuhteilla seksuaalisia tarpeitaan, tokihan yksi mahdollisuus on yrittää muuttua henkisesti ja fyysisesti, mutta se onkin jo monille liian vaikeaa. No sekä miehillä, että naisilla on toki olemassa se mahdollisuus, että oma markkina-arvo on niin alhainen, että yksinolokin on parempi vaihtoehto. Nuorilla naisilla vaan on luonnostaan keskimäärin nuoria miehiä korkeampi markkina-arvo: Markkina-arvonsa huipulla olevat nuoret naiset torjuvat säännöstään töykeästi oman ikäistensä at- ja kt-miesten lähestymiset, sillä eivät ymmärrä, että:.

Heidän mahdollisuutensa saada YT-mies kertapanoon on aivan eri luokkaa kuin samaisen YT-miehen sitouttaminen pitkään parisuhteeseen. Heidän oma markkina-arvonsa tulee iän myötä rajusti laskemaan, eikä kt- ja at-miesten laumojen ympärillä pyöriminen ole kuin ohimenevä ilmiö. Parikymppisen kaunottaren ei tarvitse tehdä töitä miessuosion saamiseksi: Samaisen naisen täytyy vuotiaana tehdä jo töitä, että saa miehiä vilkaisemaan, saati sitten lähestymään itseään.

Status ja vauraus ovat naiselle tärkeitä valintakriteerejä. Miehelle tärkeämpiä ovat naisen nuoruus ja kauneus. Nelikymppinen naistoimitusjohtaja joutuu pettymään, jos kuvittelee saavansa itseään parempistatuksisen miesjohtajan kumppanikseen. Ne miehet jahtaavat nuoria kaunottaria, joten koska tuota naista kiinnostavat vain itseään parempistatuksiset miehet, joutuu hän jäämään yksin, sillä ne miehet, jotka vielä tarjolla ovat, eivät kelpaa hänelle.

Ja mistä nuori nainen voi tietää, että häntä piirittävät miehet ovatkin häntä korkeampitasoisia? Eivät ainakaan ne miehet, jotka minua yrittivät iskeä, kun olin parikymppinen olleet mitään ihmeellisyyksiä. Ihan samanlaisia tavallisia ihmisiä kuin mitä itsekin olen. Ei niissä ollut mitään varakkaita tai erityisen komeita alfauroita. Ja jos ne miehet olivat muka niitä ylemmän tason miehiä, niin en edes halua tietää millaisia ne alemman tason miehet ovat.

Tässä alan epäillä, että ainoat miehet, joita vuotias nainen voisi saada ovat jotain täydellisiä kammotuksia. No jos olet itse kammotus vaatimuslistoinesi ja hyvin häiriintyneen luonteen kera niin tuskin mikään normaali mies kauheasti jaksaa katsella ja lisäät siihen vielä ihan helvetin vaikean luonteen. Joten ei muuta kuin seksikauppaan dildo-ostoksille se on varmasti kohtalosi. Niin, silloin voi saada tämmöisiä kammotuksia. Tuolloin alkaa vähän olla kiire.

Yli vuotiaita pidetään riskisynnyttäjinä: Iältään vanhan ensisynnyttäjän ongelmat ovat osin samat kuin nuoren synnyttäjän. Yli 35 vuoden ikäisten äitien sikiöiden kromosomihäiriöiden riski kasvaa vähitellen. Yleensä tällöin on kysymys trisomiasta eli Downin synroomasta, mongoloidismista.

A-M "On mukavampi elää haavemaailmassa ja elätellä toiveita jostain upeasta miehestä, kuin herätä todellisuuteen ja siihen synkeään mahdollisuuteen, että ainoat miehet joita saattaisi saada parisuhteeseen kanssaan, ovatkin sellaisia, joiden kanssa eläminen olisi äärimmäisen vastenmielistä. Olen aivan varma, että tuollaisen feministikanan luonteen omaava akka ei KOSKAAN tule kokemaan rakkautta tai ihailua miehen taholta, ei vaikka olisit kaunis.

Olet todella kuvottava persoona, jopa naiseksi. Oikein ääliömäisen tyhmä idiootti, joka ei käsitä yksinkertaisintakaan asiaa, vaan jankkaa jankkaamistaan päivästä toiseen. Tulet aina olemaan jakojäännös ja hätävara, eikä syy ole ulkonäkösi vaan luonteesi. Selvennettäköön tässä nyt, että minä en elä tuollaisessa haavemaailmassa. Koitin vain eläytyä siihen maailmaan, jossa tuollainen maailmasta ja realismista täysin vieraantunut nainen voisi mahdollisesti elää ja esittää kuvauksen siitä logiikasta, jossa haaveet ovat kiinnostavampia kuin todellisuus.

Kuvottavuudestani en tiedä, enkä feministisyydestänikään, enkä myöskään tyhmyydestäni. Mutta en myöskään suostu uskomaan siihen, että parisuhdeasioissa ja parinvalintakysymyksissä kaikki viat olisivat vain ja ainoastaan naisissa ja miehet olisivat parinvalinnoissaan aina täydellisiä ja virheettömiä, eivätkä koskaan luulisi itsestään liikoja ja muuta sellaista. Kuka ja missä on näin väitetty. Luet näitä tekstejä, kuin piru raamattua. Toki voit syyttää isääsi kasvatuksestasi ja sitäkautta miehiä, jos valitset väärin.

Ei kukaan ole puolella sanallakaan väittänyt, että miehet valitsevat oikein. Itse asiassa on väitetty, ettei miehet edes valitse. Luojan kiitos joillakin on vielä arvostelukykyä jäljellä, jättämään kusipäät, kunhan heiltä on seksiä saatu. No liikaa luuleminen on suhteellista ja monasti teeskenneltyä "itsevarmuutta", koska näin uskotaan naisten lämpenevän.

Toisaalta monet miehet, jotka saavat helposti naisia, käyttäytyvät tavalla, joihin minun mielestäni fiksut naiset kommentoivat tyyliin "luulee itsestään liikoja", mutta olisivat silti ihan lääpällään, jos kaveri olisi hieman nöyremmällä asenteella ruikuttamassa armopaloja.

Mutta kun kaikkien ei tarvi Minä en tiedä, mikä näisten taso- naisten seksuaalinen valta- yms. Se vaan taitaa vähän haitata, kun niitä täydellisiä ja virheitä tekemättömiä naisia tai miehiä ei ole olemassakaan. Tällä palstalla kirjoittelee henkilöitä, jotka näyttävät menevän henkilökohtaisuuksiin ja sortuvat nimittelemään ala-arvoisesti sinua henkilönä - ja naisia yleisestikin. Se kertoo kyllä aika paljon näistä nimittelijöistä itsestään. En tunnista tällä palstalla esitettyä naiskuvaa enkä mieskuvaa.

Enkä varmasti ole ainoa. Suhtaudun erittäin varauksella ihmisiin, jotka väittävät tietävänsä sen ainoan totuuden. Ja niitähän tällä palstalla riittää. Kirjoitusten pohjalle on haettu aina yksi tai kaksi, ainoastaan omaa kantaa seurailevaa ns. Tieteellisyys on siis näistä keskusteluista kaukana. Jos siis haluat keskustella asioista asioina ja kuulla muuta kuin tätä kerta toisensa jälkeen toistuvaa samaa mantraa, se ei kyllä onnistu täällä. Et sitten kelpuuttanut niitä tavallisia, itsesi tasoisia miehiä, koska aina oli mahdollista, että joku paljon parempi oli saatavilla.

Harvoin ne parikymppiset uroot mitään erityistä ovatkaan, mutta iän, opiskelun, jne. Muinaisina vuosikymmeninä tuo ei-erityinen mies olisi nuoresta iästä alkaen kehittänyt ahkerasti uraa ja parantanut taloudellista asemaansa, koska hänellä oli jo perhe elätettävänään.

Nykyisin tunnollisten ja tylsien at- ja kt-miesten pitäisi muka odottaa, että naiset ovat saaneet tarpeekseen alfamiesten kanssa paneskelusta, kun ovat vihdoin tajunneet, ettei alfamies aio sitoutua heihin, ja mennä yhtä innokkaasti naimisiin kolmikymppisen, monien muiden miesten kanssa naineen ja mahdollisesti näille lapsiakin synnyttäneen naisen kanssa kuin parikymppisen , lapsettoman naisen kanssa. No tottahan toki tämäkin riippuu ihan siitä naisesta itsestään, kukaan nyt tuskin haluaa olla iskä häirintyneelle ja kaikinpuolin vaikealle naiselle, mutta tottahan toki sitä harkitaan jos nainen on kaikinpuolin ihana ilmestys elämään, vai mitä: Siis missä kohtaa väitin antaneeni kaikille mahdollisille miehille pakit?

Monelle annoin, mutta en kaikille, ja silloin syynä oli tasan tarkkaan miehen oma käytös. Toi huoraleima kyllä vähentää sitä pillun saamista olet ihan oikeassa, tolle epäkohdalle pitäisi melkein välittömästi tehdä jotain.

Omissa piireissä olen yrittänyt kyllä tämän puolesta saarnata, että naisella on ihan samanlainen oikeus mennä kukasta kukkaan kuin miehellä ja olen sitä mieltä hyvin vankasti, mielestäni tämä kuuluu tasa-arvoon nykyaikana.

Kieltämättä tällaista asennetta näyttää esiintyvän tässä Suomi24 keskustelussa, johon tämä blogimerkintä viittasi: Kunnon miehiä, jotka eivät tyydy rumiin naisiin tai käytettyihin lutkiin - sellaisilla ei tee mitään.

No ei onnistu enää niin! Olisi kannattanut vähän miettiä ennenkuin nussituttaa itsensä käytetyksi huoraksi. Eli noudatit mainitsemaani esimerkkiä ja torjuit ällöt kt- ja at-miehet ja odotit parempaa. Vaikka miehen, joka suostui nussimaan, löytyikin kohtuulisen helposti, niin tämä ei merkitse sitä, että niihin miehiin, jotka suostuisivat perustamaan perheen, törmäisi yhtä helposti vaikka niitä olisikin olemassa.

Minustakin on alkanut tuntua, ettei A-M voi oikeasti olla niin pihalla kuin yrittää välillä esittää. Ehkä ongelma on siinä, että hän kokee palstan syyttelevän naisia jostakin ja yrittää puolustautua? Mutta mikä on se syytös, jota vastaan tässä pitäisi sitten puolustautua? Valitettavasti juuri tämän postauksen aiheessa homma kyllä on niin, että miehillä on lähes sataprosenttisesti täysin realistinen käsitys markkina-arvostaan, naisilla ei.

Se EI kuitenkaan ole naisten syy eikä tässä nähdäkseni ole syyllistetty naisia mistään. Olisihan se naistenkin etu, että heillä olisi realistinen minäkuva, eikö totta? Miesten käsitys ehkä on niin realistinen juuri siksi, että naiset ovat puhkoneet kuplat itsestään liikaa luulevilta ja nauraneet päälle, joten osittainhan tässä syyllisyys pitää vierittää miesten niskaan, kun he eivät puhko naisten kuplia samalla tavoin, vaan kuten alkuperäisessä tarinassa, antavat huomiota myös tasoaan alempana oleville -- seksin toivossa.

Missä sitten on syy? Epärealistisia malleja luovassa viihde- ja kulttuuriteollisuudessa ainakin. Esimerkiksi puumailmiön hehkuttaminen saa nuoret naiset kuvittelemaan, että heillä vielä nelikymppisinä olisi sama valinnanvara kuin parikymppisinä.

Katsoin mennäviikolla sivusilmällä pätkän ohjelmaa "Hotter than my daughter", jossa nelikymppiset äidit ihan kirkkain silmin väittivät olevansa hottiksempia kuin parikymppiset tyttärensä Enpä ole pariin hetkeen nauranut niin makeasti. Romanttinen kirjallisuus on nuorille tytöille vaarallisempaa kuin porno nuorille pojille, koska jälkimmäisen kaikki tietävät ja tunnustavat perustuvan vääristyneeseen maailmankuvaan.

Tietysti tytötkin tietävät, että kirjallisuus on fiktiota ja viihdettä, mutta kukaan ei sanallisesti ruodi auki niitä vääristymiä, joita näiden kirjojen maailmassa on, kuten pornolle tehdään. Romanttisen kirjallisuuden vaaroista pitäisi kouluissa pitää ihan samanlaisia saarnoja, kuin meille pidettiin pornon vaaroista. Samoin mielestäni ongelmallista on se, että feminismi on romuttanut perheen ihanteen ja tuhonnut äitiyden tavoiteltavana roolina.

Nyt sitten kyllä itketään, että miksei kotityötä arvosteta -- Niin no, feministithän sen saivat päähänsä, että kotona olo olisi jotenkin arvotonta ja naisten pitäisi päästä nauttimaan työssäkäynnin etuoikeudesta.

Kotiäitiyttä kyllä arvostetaan jokaisessa patriarkaalisessa kulttuurissa, menkää vaikka jututtamaan italian äitejä Koska nuorten naisten on nykyään häpeällistä tavoitella kotia ja perhettä, niin parinvalintaa ei halutakaan tehdä "liian nuorena". Olen paljon tekemisissä teinityttöjen ja nuorten naisten kanssa muutaman järjestön kautta ja olen nähnyt läheltä tätä dilemmaa: Valitettavasti harva tulee ajatelleeksi sitä kääntöpuolta: Selvennyksen vuoksi nyt vielä sanottakoon, että ei, en todellakaan toivo, että miehet muuttuisivat tylyttäviksi paskiaisiksi naisten itsetuntokuplia puhkoakseen.

Toivon, että naiset ymmärtäisivät paremmin sen, että romanttisissa kirjoissa kuvatut miesten ajatukset ja toimintamallit eivät vastaa todellisuutta, vaan että miehet kykenevät harrastamaan seksiä sellaistenkin naisten kanssa, joista eivät erityisemmin pidä, ja saattavat hyvinkin pyrkiä tekemään niin.

Minun on nyt pakko epäillä tuota, että romanttinen kirjallisuus olisi vahingollisempaa kuin porno. Jälkimmäisestä on ymmärtääkseni sentään jotain tutkimuksiakin, edellisestä taas ei paljoakaan saa toki esittää, jos olen väärässä.

Lisäksi täytyy muistaa, että kuvallisella materiaalilla on erittäin voimakas vaikutus ihmisen psyykeeseen, halusi ihminen sitä tai ei. Sekään ei siinä kohtaa paljoa paina, tietääkö kuvan perustuvan jollekin ei-olemassaolevalle tai että tietäisi sen olevan käsitelty kuva. En esitä tässä siis väitettä, että porno olisi "vaarallisempaa", kritisoin vain tuota toisin päin esitettyä väitettä.

Minusta asia ei ole ollenkaan niin yksioikoinen. Romanttinen kirjallisuus on nuorille tytöille vaarallisempaa kuin porno nuorille pojille,. Joten tästä päästääkin siis todella vaaralliseen kirjallisuuden lajiin: Romantiikka on yksi suosituimpia genrejä pornon alalla. Tosin ei välttämättä suosituin genre.

Esimerkiksi Frank Downey kirjoitti tämän tyyppisiä tarinoita. Lukekaa mieluummin Humiseva harju, todellinen markkina-arvon muutoskertomus. Tarkoitat varmaankin Emily Brontë: Humiseva harju eli siis Wuthering Heights alkukielisenä. On aivan eri asia kiinnitetäänkö huomiota ulkonäköön kokonaisvaltaisesti, vai edellytetäänkö esimerkiksi pituutta tai punatukkaisuutta. Niin, jokaisella miehellä tai naisella pitäisi tosiaan olla oma buustinsa, jonka lataa seurusteluun.

Huippu-ulkonäkö ei ole ainoa asia, minkä voi antaa, mutta itse esim. Ulkonäkö on tekijä, jonka voi kyllä pitkälti kompensoida muulla. Esimerkiksi itselleni kävisi kyllä puoliruma nainen, jolla on muuta elämänsisältöä, ja joka käyttäytyy ystävällisesti, on lahjakas ja luova jne.

Jokin kohtalon oikku ei kuitenkaan ole minua vielä tutustuttanut yhteenkään puolirumaan naiseen läheisesti. Kyse ei ole mistään tällaisten naisten torjumisesta. Nelikymppinen on ihan OK, jos säilyy yhtä vitaalisena ja fiksuna, kuten oli nuorempana. Itse usein muuten haaveilen jo siitä miten hienolta tuntuu saada naisystävältä ruoskaa, kun hän on täyttänyt 50 vuotta. Se ei ole minus. Sensijaan naisesta, joka on ottanut useita avioeroja ja yrittänyt tappaa poikaystäviään matkalla keski-ikäisyyteen ei ole enää kiihottava.

Pitäisi nuorille tytöille takoa päähän, että se poika otetaan omasta ikäluokasta, ryhdytään sille tyydykkeeksi jne. Mutta nykynaisten ongelma onkin tämä, että pitää saada enemmän, että se kokematon, elämää naisen kanssa aloitteleva mies ei riitäkään. Sitten loppu tuloksena onkin kaikenlaiset laivaristeilyt, juoksentelut, kokeilut, kana-aivoisten yhteiset kokoontumiset ja seminaarit, jotka päättyvät ikävästi siihen puuma-aikaan, kun huomataan, että nuoruus menikin arvottomasti etsiessä kuuta taivaalta, eikä nyt nelikymppisenäkään koe itseään kovin arvokkaaksi.

Tasapaino olisi siis ratkaisu asiaan. Vaikkei naiset nyt tarvitse aivan kesyyntyä vasten tahtoaan, niin kuitenkin pitäisi huolehtia poikalasten tulevaisuudesta. Sillain se nainen saa elämälleen huomattavasti paremman arvon kuin ryhtymällä tavoittamattomaksi nuoruuden seksuaalisen viehätysvoimansa avulla.

Ei silti voi vähätellä pornon tasoa. Ainakin kovempi porno, jota itse tulee välillä katottua on uskomattoman tökeröä ja huonosti näyteltyä, kuvattua, ohjattua. Tuntuu todella, että naisesta tulee pornonäyttelijä kun hänellä on parissa paikkaa muotoja ja ilmoittautuu kuvauksiin, eli mitään karsintaa ei juurikaan ole. Romanttisilla elokuvilla sitten ei tee oikeastaan mitään. Naiset mokaavat itsensä ryhtymällä hömpöttäviksi sinkkuryhmiksi sen sijaan, että ostaisivat pornokaupasta pinon käsirautoja ja laittaisivat nettiin päiväkahvi-ilmoituksen pitkäaikaista seuraa etsiville köyhille miehenaluille.

Eli käytetään sexiä ja naisellista viehätysvoimaa kuvissa, mutta toisaalta taas poltetaan proput siitä, ettei kohdalle satukaan se unelmien prinssi, vaan joku ihan toinen mies joka ihan oikeutetusti on villiintynyt naisten sexuaalisuus-väritteisestä markkinoinnista.

Ota nyt sitten noista selvää. Päinvastoin naisten pitäisi ITSE jakaa seksiehdotuksia ja ymmärtää, ettei heidän passiivisuutensa ja tavoittamattomuutensa, tai rikkaamman öyhö miehen etsintä ole eduksi heidän omalle tasa-arvoisuudelle tai seksuaalisella vallallekaan. Seksuaalista valtaa voi hamstrata myös siten, että ehdottelee seksiä korkeatasoiseen tyyliin ja ehdotuksen voi hyvin antaa sellaisellekin miehelle, joka ei ole hollywoodkonseptissa mikään erityinen.

Aivan kuten fiksu mies voi ehdottaa puolirumalle naiselle. Menee hieman vaikeaksi tämä psykososiologia. Jotenkin on vain niin, että ei ole oikeastaan forumia, jossa tavata tavallisia ihmisiä opintojen jälkeen.

Virtuaalisti voi poimia noin tuttua, mutta se seulonta lienee vaikeinta varsinkin, kun jokainen on niin erinomainen, että ei välttämättä viitsi lähteä edes puistokävelylle. Elämä on sitä, että jokainen järjestää lähimmäiselleen raastavan määrän aitoja ja vesiesteitä ja etenee jonkin avainhenkilön rekrytoinnin tapaan.

En usko, että monikaan itseään arvostava mistään muusta kuin leivästä, alistuu moiseen rääkkiin. Toinen asia on sitten se, ettei merkittävä määrä enää käy missään ravintolassa, koska siellä on pääasiassa vain etanolihakuista sakkaa ja kaikenlaista akkaa. Näin ollen oikeastaan sinne eksynyt pari asemoi toisensa jo etukäteen sopimattomassa seurassa liikkuvaksi ja siis ei mitenkään uskottavaksi. Kansakunnan sivistys ei lepää vuotiaissa filosofian tohtorinaisissa, jotka luovat mielikuvaa osaamisesta tiedejulkaisuiden ulkopuolellakin, vaan oikeastaan siitä, että joku jaksaa kasvattaa tyttäret täyspäisemmiksi, millä tavallaan vältetään nuorten naisten neuroottisimmat piirteet jo ennakkoon.

Mies ja nainen tapaa ja rakastuu. Rakkauden huumassa perustetaan perhe, tehdään lapsia otetaan velkaa. Mies löhöää telkkarin edessä keppana kourassa, vaimo surffaa facebookissa ja syö sipsiä risaisissa verkkareissa. Kumpaakin alkaa etomaan toisen ulkoinen hapitus, joka johtuu liikkumattomuudesta. Ensin tämä tietenkin tekee naisesta haluttoman ja miehestä vieraita vilkuilevan.

Mieshän kuitenkin nopeasti havahtuu siihen, ettei ole enää kaljamahoineen mikään naisten kaataja, vaan joko tyytyy olevaan tai alkaa kauntoilemaan. Kaikki voitaisiin estää, jos pidettäisiin itsestä huolta, kuntoiltaisiin eikä syötäisi roskaruokaa. Ja ennenkaikkea harrastettaisiin yhdessä sitä liikkumista.

Minulle ainakin on äärettömän vastenmielinen asia, jos nainen on lihava. Pidänkin tärkeänä, etten itse syyllisty samaan, vaikkakin säännölliseen kuntoiluharrastukseen tulee ajoittain laiskuudesta johtuvia katkoja ja kaikki hyvä on niin hyvää Vaimolla sitävastoin alkaa tuota vatsamakkaraa olemaan, vaikka häntä voisi pitää ikäisekseen hoikkana.

Kovasti on koitettu potkiskella mukaan lenkille, mutta en ole onnistunut siinä tyydyttävästi. Pitänee varmaa ryhtyä uhkailemaan ;. Jos ja kun typeryys on minusta tavattoman vastenmielinen ominaisuus miehessä, minun pitäisi ottaa joko itseäni kovin paljon vanhempi, fiksu mies olisinhan vuotiaan mielestä kuitenkin aika nuori ja ehkä kauniskin, vai mitä? Tai sitten nöyrästi tinkiä ainoasta ehdottomasta, helposti nimettävästä kriteeristäni, ja hyväksyä pässinpää puolisokseni.

Vanhassa miehessä ja lihapullassa on vain yksi huono puoli, ja ikävä kyllä se on aika merkittävä. Kummankaanlaiset miehet eivät pääsääntöisesti ole vuoteessa mitään tiikereitä. Yhdet hormoniensa takia ja toiset siksi, etteivät vain jaksa. Kakkosvaihtoehto olisi laukata viikonloput mummotunneleissa satunnaisen seksiseuran toivossa, elätellen turhia haaveita fiksusta ja mukavasta v.

Siis, naisilla on hyvä menekki E-kategoriassa aina mummoikään saakka, eli seksiä piisaa kyllä. Ongelma vanhemmiten on kelvollisen tasoisten C ja D miesten löytämisessä. Kuten totesit, ainoana ratkaisuna on usein jostakin keskeisestä miehelle asetettavasta ominaisuudesta luopuminen, kuten iästä. Fiksuja, komeita, vapaita jne. Voisiko olla niin, että loppujen lopuksi se on ihan sama mitä nainen vuotiaana tekee.

Ei ole väliä sillä vaikka pelehtisit kaiken maailman pelimiesten kanssa ja nirsoilisit kuinka paljon tahansa. Ja toisaalta taas siitä ei ole mitään apua vaikka kuinka etsisit itsesi tasoista miestä Sillä jos joka tapauksessa naisesta tulee nelikymppisenä ylijäämäkamaa, joka ei kelpaa kenellekään, niin mitä sillä sitten on väliä mitä aikaisemmin tekee, kun ei se vaikuta loppujen lopuksi mihinkään.

Tämän ajatusmaailman mukaanhan se kiltti betamieskin luultavasti lähtee etsimään itselleen nuorempaa naista täysin välittämättä siitä, miten nainen on häntä kohdellut. Tämä taitaa mennä niin sekavaksi, että tästä ei saa kukaan selvää. Kuten sanoin, nainen kelpaa hyvin seksiin aina mummoikään saakka. Se on paljon enemmän kuin mitä moni mies voi toivoa. Suuri osa miehistä syrjäytyy iän myötä kokonaan pariutumismarkkinoilta. Ja kyllä nelikymppiset ja vanhemmat naiset kelpaavat pitkiin suhteisiinkin, mutta silloin rimaa on laskettava selvästi vastaamaan omaa markkina-arvoa, koska "kuningasjätkiä" ei paljoa vapaana.

Sitten jää vain eräs asia ratkaistavaksi Sekä nelikymppisillä, että vanhemmilla ja osittain myös nuoremmilla naisilla. Eli voiko nainen löytää itselleen tasoaan laskemalla miehen, jonka takia tason laskeminen kannattaa? Sillä jos joka tapauksessa naisesta tulee nelikymppisenä ylijäämäkamaa".

Et sitten ota ollenkaan huomioon sellaista asiaa kuin rakkaus? Mitä jos olisikin silloin parikymppisenä ottanut hyvän miehen ja panostanut parisuhteeseen sekä rakkauteen? Myöhemmin ihmettelit, että onko sen arvoista miestä, jonka vuoksi tason laskeminen kannattaa Eli siis olet sitä mieltä, että jokaisen naisen kuuluu saada itseään tasokkaampi mies? Miten tämä on matemaattisesti mahdollista? Sillä eihän kukaan ole pyytänyt naisia laskemaan tasoaan sen alemmas kuin omalle tasolleen.

Keskiverto tavis voisi antaa mahdollisuuden muille keskiverroille taviksille eikä olettaa, että hänelle kuuluu Brad Pitt nyt vähintäänkin. Siitähän näissä vaatimuksissa on pohjimmiltaan kyse, että naiset avautuisivat mahdollisuudelle löytää rakkaus sellaisenkin miehen kanssa, joka ei sijoitu sinne yleisen haluttavuuden asteikon ylimpään osioon.

Ei kukaan ole vaatimassa, että pitäisi väkisin ottaa mies, jota ei halua. Ja minusta puolestaan vaikuttaa siltä, että näiden markkina-arvoteoreetikkojen maailma se vasta kylmä, kova ja rakkaudeton onkin. Siis eiväthän nämä miehet rakastu. He vain laskeskelevat omia ja naisten markkina-arvoja ja toimivat kuin tunteettomat tietokoneet.

Ja entä jos parikymppisenä ei vain löydy sitä miestä, jonka kanssa haluaisi elää yhdessä. Siis kun ei kyse ole mistään nirsoilusta, vaan siitä, että ei vvain rakastunut yhteenkään niistä miehistä jotka olisivat halunneet elää kanssani.

Mielestäni on aika turhaa ryhtyä parisuhteeseen ilman rakkautta. En usko, että siitä tulee mitään tai ainakaan onnellista elämää. Kyseessä oli sarkasmi, tai ainakin sellaisen yritys. Siis tässä nyt on saanut sen vaikutelman, että näiden tasoista keskustelevien mielestä naiselle pitäisi kelvata suunnilleen millainen mies tahansa, jotta hän ei olisi liian nirso. Ja että tunteet ja kaikki sellainen pitäisi unohtaa ja mies valita vain sen mukaan, että hän on omaa tasoa.

Siis aivan kuin sen jotenkin pystyisi estämään, että ei koskaan ja missään nimessä rakastuisi väärää tasoa olevaan ihmiseen. Mutta eiväthän miehetkään anna mahdollisuuksia naisille, jotka eivät sijoitu haluttavuudeltaan ylimpään osioon. Lukematon on se määrä miehiä, jotka ilmoittavat, että he eivät kerta kaikkiaan voi rakastua rumaan tai lihavaan naiseeen.

Eli miksi naisen pitäisi antaa mahdollisuus miehelle, jos mieskään ei anna mahdollisuutta naiselle? Pata kattilaa soimaa ja niin edelleen A-M, siis 'näistä miehistä' vai Sinkut-palstan parista häiriintyneistä tyypistä, jotka kirjoittavat lukuisilla nimimerkeillä samaa paskaa päivästä toiseen?

Jos haluat tuollaisten silmälasien lävitse lukea tätäkin keskustelua, niin ei ihmekään, jos eivät ajatukset kohtaa No, siinähän huutelet itseksesi sitten, siihen on kai jokaisella oikeus: Sekä nelikymppisillä, että vanhemmilla ja osittain myös nuoremmilla naisilla. No, edellä kerroin minkälaisia kammotuksia saa noin 35 vuotiaana. Mutta siis MissM toisesta kommentista:

nainen etsii nuorempaa miestä ilmaiseksi sinkkuja

Nainen etsii nuorempaa miestä ilmaiseksi sinkkuja -

Elämä on kenties lyhyt, mutta hymyyn menee vain sekunti aikaa Japanilainen sananlasku minkä olen joltain kuullut. Humiseva harju eli siis Wuthering Heights alkukielisenä. Suhtaudun erittäin varauksella ihmisiin, jotka väittävät tietävänsä sen ainoan totuuden. Ja todennäköisesti ei ainakaan rakasta kumppaniaan ja etsii koko ajan tilaisuutta jättää ja pettää, jos se kauniimpi nainen sattuisi löytymään jostain. Se on iso kansainvälinen deittisivusto, jossa on suomalaisten naisten lisäksi myös muiden Match-maiden sinkkuja.

Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen Janne , 32 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle? Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin? Näin onnistut Erotu joukosta Sano jotain, jota muut eivät sano. Rakkaustarinat Lokakuussa jätin ilmoitukseni. Lue lisää Kaikki rakkaustarinat.

Kiinnostavia profiileja kollikooo83 kollikooo83 35 v, Heinola. Magilla Millanmakia 32 v, Tampere. Vieläkö löytyisi minulle se oma komea Prinssi? Ronya 36 v, Vantaa.

Tessa Tessa 27 v, Kemi. Jonseretes Jonseretes 34 v, Nurmijärvi. Naisia löytyy baarista, totta kai. Ja sen jälkeen voi selvinpäinkin tavata.

Mutta kyse oli pitkästä parisuhteesta. Mielestäni pitkä parisuhde tarkoittaa vuosia, tai vaikkapa loppuelämää. Stidi, puhut useista naisista. Minä puhuin pitkästä parisuhteesta. Se tarkoittaa yhtä naista. No olen sen verran nuori, että kaksi pitkää suhdetta takana ja loput höntsää.

Voin kyllä tulla kertomaan sitten vanhoilla päivillä mistä se nainen loppupeleistä löytyi ja onko nykyinen se oikea. Minusta keikolla käynti ja hauskan pitäminen on ihan jees ja voi sieltä löytyä kenelle tahansa se oikea.

Syy pelimiesten suosioon on yksinkertainen. He ovat yksinkertaisesti helpoiten "saatavilla" oleva miestyyppi. Ja muissa tilanteissahan tunnetusti suomalainen mies ja nainen saisi vähintään sydänkohtauksen jos joku vastakkaisen sukupuolen edustaja tulisi tuttavuutta hieromaan. Tai ainakin loukkaantuisi verisesti, että joku on kehdannut tulla häiritsemään häntä.

Ei tässä se haittaa, että miehet katsovat naisen ulkonäköä. Mutta se kyllä ainakin minussa aiheuttaa melkoista kummastusta, että samaan aikaan kun miehet ovat itse pinnallisia, niin he ovat erittäin innokkaina tuomitsemassa samanlaisen pinnallisuuden naisessa. Siis mies saa hakea kaunista naista, mutta auta armias, jos nainen etsii vaikka pitkää miestä, niin mikä kauhea vääryys se onkaan miesten mielestä.

Tai ainakin loukkaantuisi verisesti, että joku on kehdannut tulla häiritsemään häntä ". Hyvä pointti, tässä on totuus. Voisin mutuna heittää, että Suomessa suhteettoman suuri osa "parinhausta" tehdään tuhdissa humalatilassa ns. Ei meillä ole tuttavuuden hieromisen kulttuuria, aina on joko iljettävä pillua vonkaava pervo tai muuten sekopää, jos puhelee naiselle muualla kuin baarissa kännissä tai jossain harrastus-, työ- tms. Ja ettäkö suominainen iskisi oma-aloitteisesti juttua miehen kanssa arkielämän perusympyröissä, selvinpäin Itse olen havainnut päinvastaisen ilmiön: Juu, me miehet kyllä ymmärretään jos pituuden lisäksi ei ole paksu lompakko niin eihän se toimi sitten millään ja jos ei ole edes paksua lompakkoa niin voidaan vaikka homoksi haukkua, silti emme ole moksiskaan koska ymmärrämme teitä naisia.

Itseasiassa me miehet ymmärrämme teitä naisia paremmin kuin te ymmärrätte edes itseänne, eikös me ollakin reilua porukkaa. Samaisessa Suomi24 keskustelussa vittuuntunut kirjoittaa: Useammat tapaamistani miehistä ovat sinkkuja eivät ole seurustelleet ikinä taikka pitkään aikaan, ja sanovat myös etteivät halua, pelkäävät sitoutua tms.. Että joo tosiaan ehkä näissä miehissä on vika mutta toki sitä on myös minussa en sitä kiellä, ehkä etsin väärää seuraa alitajuisesti mutta jos baariin menee niin näinhän se on että juttulemaan tulevat juuri nämä playerit!

Tällöin kannattaa jo itse hakea, eikä odottaa että joku tulee hakemaan. Tällöin törmää samaan tilanteeseen kuin miehet eli joutuu riskeeraan että tulee hylätyksi. Teit kaiken kaikkiaan epärelevantin vertauksen. Eivät miehetkään erityisemmin hae pitkää naista, eikä kauneus ole suoranaisesti kenenkään pituuskysymys.

On kyse täysin eri asioista. Jos lähdetään siitä, että pituus on kauneuden synonyymi silloin tullaan vesille, jossa lyhyemmät eivät saa nauttia mahdollisesta komeudestaan. Paitsi tietysti lyhyemmät naiset tässä tapauksessa. On epätasa-arvoista jos miehen pitää olla pitkä, mutta nainen saa olla minkä pituinen tahansa. Mutta miksi miehellä on oikeus hakea kaunista naista? Esimerkiksi sen takia, että itsekin kokemuksesta sen tiedän, että suht kaunis ja yleisesti kokonaisvaltainen persoonallinen nainen on sängyssä ja elämänkumppanina jatkuva "huume" ja täyttymys.

Mitä monisyisempään ja seksuaalisempaan ulkoasuun ja samalla ajatteluun nainen kykenee sitä enemmän hänessä on viehätystulivoimaa miehen kannalta. Naisella on oikeus odottaa mieheltä vastausta omaan viehätysvoimaansa, mutta jos nainen huutaa nurkasta, että "hei se lompakko", "se pituus", "ne nyrkit", "se ammatti", "se auto", niin silloin ollaan siirrytty kaupalliseen ihmissuhteen muotoon, jossa tietyt merkityksettömät ulokkeet pakotetaan vastaamaan naisen kutsuun, hänen persoonaa, lumovoimaa, läsnäoloa ja kauneutta.

Se ei ole enää naisenkaan kannalta tasapuolista. Naisella kuitenkin ilmenee jotain eläimellistä, biologista kiinnostusta isompiin miehiin, mutta kyllä sivistysyhteiskunnan tulee panna tällaisille suuntauksille stoppi. Loppujen lopuksi ollaan kuoleman edessä kaikki hyttysiä. Sopii toki tuokin vertaus, ja väitänpä vastauksen olevan ihan samanlainen. Mies etsii kaunista naista ja pitää sitä hyväksyttävänä, mutta jos nainen kiinnittää yhtä suurta huomiota miehen ulkonäköön, niin kyseinen nainen tuomitaan pinnalliseksi typerykseksi.

Ja entäs ne naiset, jotka onnettomuudekseen eivät ole täydellisiä kaunottaria? Heillähän ei ilmeisesti ole miseten silmissä mitään arvoa, kun miehet haluavat vain kaikkein kauneimpia naisia. Outoa, mutta jos ulkonäkö on niin tärkeää, niin luulisi miesten parinvalinnan tuloksena olevan, että nykyisin ei maailmasta muita löytyisikään kuin täydellisen näköisiä naisia, kun millään muulla ei kuulemma ole miehille mitään väliä.

Ja miehillä ilmenee jotain eläimellistä, biologista kiinnostusta kauniisiin naisiin, mutta kyllä sivistysyhteiskunnan tulee panna tällaisille suuntauksille stoppi. Moni mies ei halua maailman kauneinta naista vaan jonkun joka ymmärtää omat realiteettinsa se teiltä on ihan hukassa, mies myöntää ihan rehdisti ja antaa ymmärtää että tässä tämä nyt on koko komeudessaan mies, mutta naisille on vaikeaa myöntää, että ei rahkeet riitä tiettyihin juttuihin ei sitten millään. Mitä realistinen mitä mies tekee esimerkiksi siinä tilanteessa, jossa hän joutuisi toteamaan, että ainoat naiset, joihin hänellä olisi mahdollisuuksia, ovat niin vastenmielisiä, että kyseinen mies ei voisi kuvitellakaan harrastavansa seksiä saati harkitsevansa pidempiaikaista parisuhdetta kyseisenlaisen naisen kanssa?

Ja sama se on naisten suhteen. On mukavampi elää haavemaailmassa ja elätellä toiveita jostain upeasta miehestä, kuin herätä todellisuuteen ja siihen synkeään mahdollisuuteen, että ainoat miehet joita saattaisi saada parisuhteeseen kanssaan, ovatkin sellaisia, joiden kanssa eläminen olisi äärimmäisen vastenmielistä.

Ja hoitelee yhdenillan ja seksisuhteilla seksuaalisia tarpeitaan, tokihan yksi mahdollisuus on yrittää muuttua henkisesti ja fyysisesti, mutta se onkin jo monille liian vaikeaa. No sekä miehillä, että naisilla on toki olemassa se mahdollisuus, että oma markkina-arvo on niin alhainen, että yksinolokin on parempi vaihtoehto. Nuorilla naisilla vaan on luonnostaan keskimäärin nuoria miehiä korkeampi markkina-arvo: Markkina-arvonsa huipulla olevat nuoret naiset torjuvat säännöstään töykeästi oman ikäistensä at- ja kt-miesten lähestymiset, sillä eivät ymmärrä, että:.

Heidän mahdollisuutensa saada YT-mies kertapanoon on aivan eri luokkaa kuin samaisen YT-miehen sitouttaminen pitkään parisuhteeseen. Heidän oma markkina-arvonsa tulee iän myötä rajusti laskemaan, eikä kt- ja at-miesten laumojen ympärillä pyöriminen ole kuin ohimenevä ilmiö.

Parikymppisen kaunottaren ei tarvitse tehdä töitä miessuosion saamiseksi: Samaisen naisen täytyy vuotiaana tehdä jo töitä, että saa miehiä vilkaisemaan, saati sitten lähestymään itseään. Status ja vauraus ovat naiselle tärkeitä valintakriteerejä. Miehelle tärkeämpiä ovat naisen nuoruus ja kauneus. Nelikymppinen naistoimitusjohtaja joutuu pettymään, jos kuvittelee saavansa itseään parempistatuksisen miesjohtajan kumppanikseen. Ne miehet jahtaavat nuoria kaunottaria, joten koska tuota naista kiinnostavat vain itseään parempistatuksiset miehet, joutuu hän jäämään yksin, sillä ne miehet, jotka vielä tarjolla ovat, eivät kelpaa hänelle.

Ja mistä nuori nainen voi tietää, että häntä piirittävät miehet ovatkin häntä korkeampitasoisia? Eivät ainakaan ne miehet, jotka minua yrittivät iskeä, kun olin parikymppinen olleet mitään ihmeellisyyksiä. Ihan samanlaisia tavallisia ihmisiä kuin mitä itsekin olen. Ei niissä ollut mitään varakkaita tai erityisen komeita alfauroita. Ja jos ne miehet olivat muka niitä ylemmän tason miehiä, niin en edes halua tietää millaisia ne alemman tason miehet ovat. Tässä alan epäillä, että ainoat miehet, joita vuotias nainen voisi saada ovat jotain täydellisiä kammotuksia.

No jos olet itse kammotus vaatimuslistoinesi ja hyvin häiriintyneen luonteen kera niin tuskin mikään normaali mies kauheasti jaksaa katsella ja lisäät siihen vielä ihan helvetin vaikean luonteen. Joten ei muuta kuin seksikauppaan dildo-ostoksille se on varmasti kohtalosi. Niin, silloin voi saada tämmöisiä kammotuksia. Tuolloin alkaa vähän olla kiire. Yli vuotiaita pidetään riskisynnyttäjinä: Iältään vanhan ensisynnyttäjän ongelmat ovat osin samat kuin nuoren synnyttäjän. Yli 35 vuoden ikäisten äitien sikiöiden kromosomihäiriöiden riski kasvaa vähitellen.

Yleensä tällöin on kysymys trisomiasta eli Downin synroomasta, mongoloidismista. A-M "On mukavampi elää haavemaailmassa ja elätellä toiveita jostain upeasta miehestä, kuin herätä todellisuuteen ja siihen synkeään mahdollisuuteen, että ainoat miehet joita saattaisi saada parisuhteeseen kanssaan, ovatkin sellaisia, joiden kanssa eläminen olisi äärimmäisen vastenmielistä.

Olen aivan varma, että tuollaisen feministikanan luonteen omaava akka ei KOSKAAN tule kokemaan rakkautta tai ihailua miehen taholta, ei vaikka olisit kaunis.

Olet todella kuvottava persoona, jopa naiseksi. Oikein ääliömäisen tyhmä idiootti, joka ei käsitä yksinkertaisintakaan asiaa, vaan jankkaa jankkaamistaan päivästä toiseen. Tulet aina olemaan jakojäännös ja hätävara, eikä syy ole ulkonäkösi vaan luonteesi.

Selvennettäköön tässä nyt, että minä en elä tuollaisessa haavemaailmassa. Koitin vain eläytyä siihen maailmaan, jossa tuollainen maailmasta ja realismista täysin vieraantunut nainen voisi mahdollisesti elää ja esittää kuvauksen siitä logiikasta, jossa haaveet ovat kiinnostavampia kuin todellisuus.

Kuvottavuudestani en tiedä, enkä feministisyydestänikään, enkä myöskään tyhmyydestäni. Mutta en myöskään suostu uskomaan siihen, että parisuhdeasioissa ja parinvalintakysymyksissä kaikki viat olisivat vain ja ainoastaan naisissa ja miehet olisivat parinvalinnoissaan aina täydellisiä ja virheettömiä, eivätkä koskaan luulisi itsestään liikoja ja muuta sellaista.

Kuka ja missä on näin väitetty. Luet näitä tekstejä, kuin piru raamattua. Toki voit syyttää isääsi kasvatuksestasi ja sitäkautta miehiä, jos valitset väärin. Ei kukaan ole puolella sanallakaan väittänyt, että miehet valitsevat oikein. Itse asiassa on väitetty, ettei miehet edes valitse. Luojan kiitos joillakin on vielä arvostelukykyä jäljellä, jättämään kusipäät, kunhan heiltä on seksiä saatu.

No liikaa luuleminen on suhteellista ja monasti teeskenneltyä "itsevarmuutta", koska näin uskotaan naisten lämpenevän. Toisaalta monet miehet, jotka saavat helposti naisia, käyttäytyvät tavalla, joihin minun mielestäni fiksut naiset kommentoivat tyyliin "luulee itsestään liikoja", mutta olisivat silti ihan lääpällään, jos kaveri olisi hieman nöyremmällä asenteella ruikuttamassa armopaloja.

Mutta kun kaikkien ei tarvi Minä en tiedä, mikä näisten taso- naisten seksuaalinen valta- yms. Se vaan taitaa vähän haitata, kun niitä täydellisiä ja virheitä tekemättömiä naisia tai miehiä ei ole olemassakaan. Tällä palstalla kirjoittelee henkilöitä, jotka näyttävät menevän henkilökohtaisuuksiin ja sortuvat nimittelemään ala-arvoisesti sinua henkilönä - ja naisia yleisestikin. Se kertoo kyllä aika paljon näistä nimittelijöistä itsestään. En tunnista tällä palstalla esitettyä naiskuvaa enkä mieskuvaa.

Enkä varmasti ole ainoa. Suhtaudun erittäin varauksella ihmisiin, jotka väittävät tietävänsä sen ainoan totuuden. Ja niitähän tällä palstalla riittää. Kirjoitusten pohjalle on haettu aina yksi tai kaksi, ainoastaan omaa kantaa seurailevaa ns. Tieteellisyys on siis näistä keskusteluista kaukana. Jos siis haluat keskustella asioista asioina ja kuulla muuta kuin tätä kerta toisensa jälkeen toistuvaa samaa mantraa, se ei kyllä onnistu täällä. Et sitten kelpuuttanut niitä tavallisia, itsesi tasoisia miehiä, koska aina oli mahdollista, että joku paljon parempi oli saatavilla.

Harvoin ne parikymppiset uroot mitään erityistä ovatkaan, mutta iän, opiskelun, jne. Muinaisina vuosikymmeninä tuo ei-erityinen mies olisi nuoresta iästä alkaen kehittänyt ahkerasti uraa ja parantanut taloudellista asemaansa, koska hänellä oli jo perhe elätettävänään. Nykyisin tunnollisten ja tylsien at- ja kt-miesten pitäisi muka odottaa, että naiset ovat saaneet tarpeekseen alfamiesten kanssa paneskelusta, kun ovat vihdoin tajunneet, ettei alfamies aio sitoutua heihin, ja mennä yhtä innokkaasti naimisiin kolmikymppisen, monien muiden miesten kanssa naineen ja mahdollisesti näille lapsiakin synnyttäneen naisen kanssa kuin parikymppisen , lapsettoman naisen kanssa.

No tottahan toki tämäkin riippuu ihan siitä naisesta itsestään, kukaan nyt tuskin haluaa olla iskä häirintyneelle ja kaikinpuolin vaikealle naiselle, mutta tottahan toki sitä harkitaan jos nainen on kaikinpuolin ihana ilmestys elämään, vai mitä: Siis missä kohtaa väitin antaneeni kaikille mahdollisille miehille pakit? Monelle annoin, mutta en kaikille, ja silloin syynä oli tasan tarkkaan miehen oma käytös. Toi huoraleima kyllä vähentää sitä pillun saamista olet ihan oikeassa, tolle epäkohdalle pitäisi melkein välittömästi tehdä jotain.

Omissa piireissä olen yrittänyt kyllä tämän puolesta saarnata, että naisella on ihan samanlainen oikeus mennä kukasta kukkaan kuin miehellä ja olen sitä mieltä hyvin vankasti, mielestäni tämä kuuluu tasa-arvoon nykyaikana. Kieltämättä tällaista asennetta näyttää esiintyvän tässä Suomi24 keskustelussa, johon tämä blogimerkintä viittasi: Kunnon miehiä, jotka eivät tyydy rumiin naisiin tai käytettyihin lutkiin - sellaisilla ei tee mitään.

No ei onnistu enää niin! Olisi kannattanut vähän miettiä ennenkuin nussituttaa itsensä käytetyksi huoraksi. Eli noudatit mainitsemaani esimerkkiä ja torjuit ällöt kt- ja at-miehet ja odotit parempaa. Vaikka miehen, joka suostui nussimaan, löytyikin kohtuulisen helposti, niin tämä ei merkitse sitä, että niihin miehiin, jotka suostuisivat perustamaan perheen, törmäisi yhtä helposti vaikka niitä olisikin olemassa.

Minustakin on alkanut tuntua, ettei A-M voi oikeasti olla niin pihalla kuin yrittää välillä esittää. Ehkä ongelma on siinä, että hän kokee palstan syyttelevän naisia jostakin ja yrittää puolustautua? Mutta mikä on se syytös, jota vastaan tässä pitäisi sitten puolustautua? Valitettavasti juuri tämän postauksen aiheessa homma kyllä on niin, että miehillä on lähes sataprosenttisesti täysin realistinen käsitys markkina-arvostaan, naisilla ei. Se EI kuitenkaan ole naisten syy eikä tässä nähdäkseni ole syyllistetty naisia mistään.

Olisihan se naistenkin etu, että heillä olisi realistinen minäkuva, eikö totta? Miesten käsitys ehkä on niin realistinen juuri siksi, että naiset ovat puhkoneet kuplat itsestään liikaa luulevilta ja nauraneet päälle, joten osittainhan tässä syyllisyys pitää vierittää miesten niskaan, kun he eivät puhko naisten kuplia samalla tavoin, vaan kuten alkuperäisessä tarinassa, antavat huomiota myös tasoaan alempana oleville -- seksin toivossa.

Missä sitten on syy? Epärealistisia malleja luovassa viihde- ja kulttuuriteollisuudessa ainakin. Esimerkiksi puumailmiön hehkuttaminen saa nuoret naiset kuvittelemaan, että heillä vielä nelikymppisinä olisi sama valinnanvara kuin parikymppisinä.

Katsoin mennäviikolla sivusilmällä pätkän ohjelmaa "Hotter than my daughter", jossa nelikymppiset äidit ihan kirkkain silmin väittivät olevansa hottiksempia kuin parikymppiset tyttärensä Enpä ole pariin hetkeen nauranut niin makeasti. Romanttinen kirjallisuus on nuorille tytöille vaarallisempaa kuin porno nuorille pojille, koska jälkimmäisen kaikki tietävät ja tunnustavat perustuvan vääristyneeseen maailmankuvaan.

Tietysti tytötkin tietävät, että kirjallisuus on fiktiota ja viihdettä, mutta kukaan ei sanallisesti ruodi auki niitä vääristymiä, joita näiden kirjojen maailmassa on, kuten pornolle tehdään. Romanttisen kirjallisuuden vaaroista pitäisi kouluissa pitää ihan samanlaisia saarnoja, kuin meille pidettiin pornon vaaroista.

Samoin mielestäni ongelmallista on se, että feminismi on romuttanut perheen ihanteen ja tuhonnut äitiyden tavoiteltavana roolina. Nyt sitten kyllä itketään, että miksei kotityötä arvosteta -- Niin no, feministithän sen saivat päähänsä, että kotona olo olisi jotenkin arvotonta ja naisten pitäisi päästä nauttimaan työssäkäynnin etuoikeudesta. Kotiäitiyttä kyllä arvostetaan jokaisessa patriarkaalisessa kulttuurissa, menkää vaikka jututtamaan italian äitejä Koska nuorten naisten on nykyään häpeällistä tavoitella kotia ja perhettä, niin parinvalintaa ei halutakaan tehdä "liian nuorena".

Olen paljon tekemisissä teinityttöjen ja nuorten naisten kanssa muutaman järjestön kautta ja olen nähnyt läheltä tätä dilemmaa: Valitettavasti harva tulee ajatelleeksi sitä kääntöpuolta: Selvennyksen vuoksi nyt vielä sanottakoon, että ei, en todellakaan toivo, että miehet muuttuisivat tylyttäviksi paskiaisiksi naisten itsetuntokuplia puhkoakseen. Toivon, että naiset ymmärtäisivät paremmin sen, että romanttisissa kirjoissa kuvatut miesten ajatukset ja toimintamallit eivät vastaa todellisuutta, vaan että miehet kykenevät harrastamaan seksiä sellaistenkin naisten kanssa, joista eivät erityisemmin pidä, ja saattavat hyvinkin pyrkiä tekemään niin.

Minun on nyt pakko epäillä tuota, että romanttinen kirjallisuus olisi vahingollisempaa kuin porno. Jälkimmäisestä on ymmärtääkseni sentään jotain tutkimuksiakin, edellisestä taas ei paljoakaan saa toki esittää, jos olen väärässä. Lisäksi täytyy muistaa, että kuvallisella materiaalilla on erittäin voimakas vaikutus ihmisen psyykeeseen, halusi ihminen sitä tai ei. Sekään ei siinä kohtaa paljoa paina, tietääkö kuvan perustuvan jollekin ei-olemassaolevalle tai että tietäisi sen olevan käsitelty kuva.

En esitä tässä siis väitettä, että porno olisi "vaarallisempaa", kritisoin vain tuota toisin päin esitettyä väitettä. Minusta asia ei ole ollenkaan niin yksioikoinen. Romanttinen kirjallisuus on nuorille tytöille vaarallisempaa kuin porno nuorille pojille,. Joten tästä päästääkin siis todella vaaralliseen kirjallisuuden lajiin: Romantiikka on yksi suosituimpia genrejä pornon alalla.

Tosin ei välttämättä suosituin genre. Esimerkiksi Frank Downey kirjoitti tämän tyyppisiä tarinoita. Lukekaa mieluummin Humiseva harju, todellinen markkina-arvon muutoskertomus. Tarkoitat varmaankin Emily Brontë: Humiseva harju eli siis Wuthering Heights alkukielisenä. On aivan eri asia kiinnitetäänkö huomiota ulkonäköön kokonaisvaltaisesti, vai edellytetäänkö esimerkiksi pituutta tai punatukkaisuutta.

Niin, jokaisella miehellä tai naisella pitäisi tosiaan olla oma buustinsa, jonka lataa seurusteluun. Huippu-ulkonäkö ei ole ainoa asia, minkä voi antaa, mutta itse esim. Ulkonäkö on tekijä, jonka voi kyllä pitkälti kompensoida muulla.

Esimerkiksi itselleni kävisi kyllä puoliruma nainen, jolla on muuta elämänsisältöä, ja joka käyttäytyy ystävällisesti, on lahjakas ja luova jne. Jokin kohtalon oikku ei kuitenkaan ole minua vielä tutustuttanut yhteenkään puolirumaan naiseen läheisesti. Kyse ei ole mistään tällaisten naisten torjumisesta. Nelikymppinen on ihan OK, jos säilyy yhtä vitaalisena ja fiksuna, kuten oli nuorempana. Itse usein muuten haaveilen jo siitä miten hienolta tuntuu saada naisystävältä ruoskaa, kun hän on täyttänyt 50 vuotta.

Se ei ole minus. Sensijaan naisesta, joka on ottanut useita avioeroja ja yrittänyt tappaa poikaystäviään matkalla keski-ikäisyyteen ei ole enää kiihottava. Pitäisi nuorille tytöille takoa päähän, että se poika otetaan omasta ikäluokasta, ryhdytään sille tyydykkeeksi jne. Mutta nykynaisten ongelma onkin tämä, että pitää saada enemmän, että se kokematon, elämää naisen kanssa aloitteleva mies ei riitäkään.

Sitten loppu tuloksena onkin kaikenlaiset laivaristeilyt, juoksentelut, kokeilut, kana-aivoisten yhteiset kokoontumiset ja seminaarit, jotka päättyvät ikävästi siihen puuma-aikaan, kun huomataan, että nuoruus menikin arvottomasti etsiessä kuuta taivaalta, eikä nyt nelikymppisenäkään koe itseään kovin arvokkaaksi.

Tasapaino olisi siis ratkaisu asiaan. Vaikkei naiset nyt tarvitse aivan kesyyntyä vasten tahtoaan, niin kuitenkin pitäisi huolehtia poikalasten tulevaisuudesta. Sillain se nainen saa elämälleen huomattavasti paremman arvon kuin ryhtymällä tavoittamattomaksi nuoruuden seksuaalisen viehätysvoimansa avulla.

Ei silti voi vähätellä pornon tasoa. Ainakin kovempi porno, jota itse tulee välillä katottua on uskomattoman tökeröä ja huonosti näyteltyä, kuvattua, ohjattua. Tuntuu todella, että naisesta tulee pornonäyttelijä kun hänellä on parissa paikkaa muotoja ja ilmoittautuu kuvauksiin, eli mitään karsintaa ei juurikaan ole.

Romanttisilla elokuvilla sitten ei tee oikeastaan mitään. Naiset mokaavat itsensä ryhtymällä hömpöttäviksi sinkkuryhmiksi sen sijaan, että ostaisivat pornokaupasta pinon käsirautoja ja laittaisivat nettiin päiväkahvi-ilmoituksen pitkäaikaista seuraa etsiville köyhille miehenaluille. Eli käytetään sexiä ja naisellista viehätysvoimaa kuvissa, mutta toisaalta taas poltetaan proput siitä, ettei kohdalle satukaan se unelmien prinssi, vaan joku ihan toinen mies joka ihan oikeutetusti on villiintynyt naisten sexuaalisuus-väritteisestä markkinoinnista.

Ota nyt sitten noista selvää. Päinvastoin naisten pitäisi ITSE jakaa seksiehdotuksia ja ymmärtää, ettei heidän passiivisuutensa ja tavoittamattomuutensa, tai rikkaamman öyhö miehen etsintä ole eduksi heidän omalle tasa-arvoisuudelle tai seksuaalisella vallallekaan. Seksuaalista valtaa voi hamstrata myös siten, että ehdottelee seksiä korkeatasoiseen tyyliin ja ehdotuksen voi hyvin antaa sellaisellekin miehelle, joka ei ole hollywoodkonseptissa mikään erityinen.

Aivan kuten fiksu mies voi ehdottaa puolirumalle naiselle. Menee hieman vaikeaksi tämä psykososiologia. Jotenkin on vain niin, että ei ole oikeastaan forumia, jossa tavata tavallisia ihmisiä opintojen jälkeen. Virtuaalisti voi poimia noin tuttua, mutta se seulonta lienee vaikeinta varsinkin, kun jokainen on niin erinomainen, että ei välttämättä viitsi lähteä edes puistokävelylle. Elämä on sitä, että jokainen järjestää lähimmäiselleen raastavan määrän aitoja ja vesiesteitä ja etenee jonkin avainhenkilön rekrytoinnin tapaan.

En usko, että monikaan itseään arvostava mistään muusta kuin leivästä, alistuu moiseen rääkkiin. Toinen asia on sitten se, ettei merkittävä määrä enää käy missään ravintolassa, koska siellä on pääasiassa vain etanolihakuista sakkaa ja kaikenlaista akkaa.

Näin ollen oikeastaan sinne eksynyt pari asemoi toisensa jo etukäteen sopimattomassa seurassa liikkuvaksi ja siis ei mitenkään uskottavaksi. Kansakunnan sivistys ei lepää vuotiaissa filosofian tohtorinaisissa, jotka luovat mielikuvaa osaamisesta tiedejulkaisuiden ulkopuolellakin, vaan oikeastaan siitä, että joku jaksaa kasvattaa tyttäret täyspäisemmiksi, millä tavallaan vältetään nuorten naisten neuroottisimmat piirteet jo ennakkoon. Mies ja nainen tapaa ja rakastuu.

Rakkauden huumassa perustetaan perhe, tehdään lapsia otetaan velkaa. Mies löhöää telkkarin edessä keppana kourassa, vaimo surffaa facebookissa ja syö sipsiä risaisissa verkkareissa. Kumpaakin alkaa etomaan toisen ulkoinen hapitus, joka johtuu liikkumattomuudesta.

Ensin tämä tietenkin tekee naisesta haluttoman ja miehestä vieraita vilkuilevan. Mieshän kuitenkin nopeasti havahtuu siihen, ettei ole enää kaljamahoineen mikään naisten kaataja, vaan joko tyytyy olevaan tai alkaa kauntoilemaan.

Kaikki voitaisiin estää, jos pidettäisiin itsestä huolta, kuntoiltaisiin eikä syötäisi roskaruokaa. Ja ennenkaikkea harrastettaisiin yhdessä sitä liikkumista. Minulle ainakin on äärettömän vastenmielinen asia, jos nainen on lihava. Pidänkin tärkeänä, etten itse syyllisty samaan, vaikkakin säännölliseen kuntoiluharrastukseen tulee ajoittain laiskuudesta johtuvia katkoja ja kaikki hyvä on niin hyvää Vaimolla sitävastoin alkaa tuota vatsamakkaraa olemaan, vaikka häntä voisi pitää ikäisekseen hoikkana.

Kovasti on koitettu potkiskella mukaan lenkille, mutta en ole onnistunut siinä tyydyttävästi. Pitänee varmaa ryhtyä uhkailemaan ;.

Jos ja kun typeryys on minusta tavattoman vastenmielinen ominaisuus miehessä, minun pitäisi ottaa joko itseäni kovin paljon vanhempi, fiksu mies olisinhan vuotiaan mielestä kuitenkin aika nuori ja ehkä kauniskin, vai mitä?

Tai sitten nöyrästi tinkiä ainoasta ehdottomasta, helposti nimettävästä kriteeristäni, ja hyväksyä pässinpää puolisokseni. Vanhassa miehessä ja lihapullassa on vain yksi huono puoli, ja ikävä kyllä se on aika merkittävä. Kummankaanlaiset miehet eivät pääsääntöisesti ole vuoteessa mitään tiikereitä. Yhdet hormoniensa takia ja toiset siksi, etteivät vain jaksa. Kakkosvaihtoehto olisi laukata viikonloput mummotunneleissa satunnaisen seksiseuran toivossa, elätellen turhia haaveita fiksusta ja mukavasta v.

Siis, naisilla on hyvä menekki E-kategoriassa aina mummoikään saakka, eli seksiä piisaa kyllä. Ongelma vanhemmiten on kelvollisen tasoisten C ja D miesten löytämisessä. Kuten totesit, ainoana ratkaisuna on usein jostakin keskeisestä miehelle asetettavasta ominaisuudesta luopuminen, kuten iästä.

Fiksuja, komeita, vapaita jne. Voisiko olla niin, että loppujen lopuksi se on ihan sama mitä nainen vuotiaana tekee.

Ei ole väliä sillä vaikka pelehtisit kaiken maailman pelimiesten kanssa ja nirsoilisit kuinka paljon tahansa. Ja toisaalta taas siitä ei ole mitään apua vaikka kuinka etsisit itsesi tasoista miestä Sillä jos joka tapauksessa naisesta tulee nelikymppisenä ylijäämäkamaa, joka ei kelpaa kenellekään, niin mitä sillä sitten on väliä mitä aikaisemmin tekee, kun ei se vaikuta loppujen lopuksi mihinkään.

Tämän ajatusmaailman mukaanhan se kiltti betamieskin luultavasti lähtee etsimään itselleen nuorempaa naista täysin välittämättä siitä, miten nainen on häntä kohdellut. Tämä taitaa mennä niin sekavaksi, että tästä ei saa kukaan selvää. Kuten sanoin, nainen kelpaa hyvin seksiin aina mummoikään saakka.

Se on paljon enemmän kuin mitä moni mies voi toivoa. Suuri osa miehistä syrjäytyy iän myötä kokonaan pariutumismarkkinoilta. Ja kyllä nelikymppiset ja vanhemmat naiset kelpaavat pitkiin suhteisiinkin, mutta silloin rimaa on laskettava selvästi vastaamaan omaa markkina-arvoa, koska "kuningasjätkiä" ei paljoa vapaana. Sitten jää vain eräs asia ratkaistavaksi Sekä nelikymppisillä, että vanhemmilla ja osittain myös nuoremmilla naisilla. Eli voiko nainen löytää itselleen tasoaan laskemalla miehen, jonka takia tason laskeminen kannattaa?

Sillä jos joka tapauksessa naisesta tulee nelikymppisenä ylijäämäkamaa". Et sitten ota ollenkaan huomioon sellaista asiaa kuin rakkaus? Mitä jos olisikin silloin parikymppisenä ottanut hyvän miehen ja panostanut parisuhteeseen sekä rakkauteen?

Myöhemmin ihmettelit, että onko sen arvoista miestä, jonka vuoksi tason laskeminen kannattaa Eli siis olet sitä mieltä, että jokaisen naisen kuuluu saada itseään tasokkaampi mies? Miten tämä on matemaattisesti mahdollista? Sillä eihän kukaan ole pyytänyt naisia laskemaan tasoaan sen alemmas kuin omalle tasolleen.

Keskiverto tavis voisi antaa mahdollisuuden muille keskiverroille taviksille eikä olettaa, että hänelle kuuluu Brad Pitt nyt vähintäänkin. Siitähän näissä vaatimuksissa on pohjimmiltaan kyse, että naiset avautuisivat mahdollisuudelle löytää rakkaus sellaisenkin miehen kanssa, joka ei sijoitu sinne yleisen haluttavuuden asteikon ylimpään osioon. Ei kukaan ole vaatimassa, että pitäisi väkisin ottaa mies, jota ei halua.

Ja minusta puolestaan vaikuttaa siltä, että näiden markkina-arvoteoreetikkojen maailma se vasta kylmä, kova ja rakkaudeton onkin. Siis eiväthän nämä miehet rakastu. He vain laskeskelevat omia ja naisten markkina-arvoja ja toimivat kuin tunteettomat tietokoneet. Ja entä jos parikymppisenä ei vain löydy sitä miestä, jonka kanssa haluaisi elää yhdessä. Siis kun ei kyse ole mistään nirsoilusta, vaan siitä, että ei vvain rakastunut yhteenkään niistä miehistä jotka olisivat halunneet elää kanssani.

Mielestäni on aika turhaa ryhtyä parisuhteeseen ilman rakkautta. En usko, että siitä tulee mitään tai ainakaan onnellista elämää. Kyseessä oli sarkasmi, tai ainakin sellaisen yritys. Siis tässä nyt on saanut sen vaikutelman, että näiden tasoista keskustelevien mielestä naiselle pitäisi kelvata suunnilleen millainen mies tahansa, jotta hän ei olisi liian nirso. Ja että tunteet ja kaikki sellainen pitäisi unohtaa ja mies valita vain sen mukaan, että hän on omaa tasoa. Siis aivan kuin sen jotenkin pystyisi estämään, että ei koskaan ja missään nimessä rakastuisi väärää tasoa olevaan ihmiseen.

Mutta eiväthän miehetkään anna mahdollisuuksia naisille, jotka eivät sijoitu haluttavuudeltaan ylimpään osioon. Lukematon on se määrä miehiä, jotka ilmoittavat, että he eivät kerta kaikkiaan voi rakastua rumaan tai lihavaan naiseeen. Eli miksi naisen pitäisi antaa mahdollisuus miehelle, jos mieskään ei anna mahdollisuutta naiselle? Pata kattilaa soimaa ja niin edelleen A-M, siis 'näistä miehistä' vai Sinkut-palstan parista häiriintyneistä tyypistä, jotka kirjoittavat lukuisilla nimimerkeillä samaa paskaa päivästä toiseen?

Jos haluat tuollaisten silmälasien lävitse lukea tätäkin keskustelua, niin ei ihmekään, jos eivät ajatukset kohtaa No, siinähän huutelet itseksesi sitten, siihen on kai jokaisella oikeus: Sekä nelikymppisillä, että vanhemmilla ja osittain myös nuoremmilla naisilla. No, edellä kerroin minkälaisia kammotuksia saa noin 35 vuotiaana. Mutta siis MissM toisesta kommentista: Olisiko minun pitänyt ottaa paremmin huomioon lukijoiden mahdolliset väärät johtopäätökset markkina-arvoteoriasta ja naisten seksuaalisesta vallasta?

Minusta kirjassa oli sanottu varsin selkeästi sekä alkupuolella että loppuyhteenvedossa, ettei se ota mitenkään kantaa psykologisen tason tapahtumiin rakastumiseen eikä kiellä psykologisen tason olemassaoloa. Siksi onkin hämmentävää lukea tulkintoja, joissa lukija tuntuu olettavan, että kirja pyrkii kumoamaan tai kieltämään psykologisen tason olemassaolon. Tämähän on koko yhteiskunnan ja elämän läpileikkaava naisten tyypillinen asenne ja suhtautuminen miesten seksuaalisuuteen.

Toisaalta ensin provosoidaan miehet kiimaisiksi, ja sitten lyödään sexual harrassment-syytteillä kasvoihin, jos mies sitten hiemankin vaikuttaa kiimaiselta.

Niinkuin jossain luki, "Hypocrisy is the vaseline of social intercourse".. Naiset tekevät KAIKKENSA ollakseen 'seksikkäitä', tämä on naisille lähestulkoon yhtä tärkeä asia kuin seksi miehille yhtä monta kertaa, kuin miehet ajattelevat seksiä päivässä, ajattelevat naiset 'seksikkäänä olemista'.

Ja sitten närkästyvät ja loukkaantuvat, kun heitä kohdellaan seksikkäinä. Miamissa on kauppa, jossa myydään aviomiehiä. Kaupan sisäänkäynnillä on ohje kaupan käytöstä: Kerroksia on kuusi ja eri kerroksissa miesten ominaisuudet ovat erilaisia. Voit valita miehen mistä tahansa kerroksesta, tai voit mennä ylöspäin, mutta et voi enää palata alempiin kerroksiin ostoksille! Toisessa kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista.

Hän jatkaa edelleen ylöspäin. Kolmannessa kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. Neljännessä kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä. Viidennessä kerroksessa myydään komeita, romanttisia miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä.

Nainen tuntee suurta houkutusta jäädä, mutta toivoo ylemmässä kerroksessa olevan tarjolla jotain vielä parempaa, joten hän jatkaa ylöspäin.

Kuudes kerros on tyhjä, lukuunottamatta kylttiä, jossa lukee "Olet 6. Täällä ei ole miehiä. Tämän kerroksen olemassaolon tarkoitus on ainoastaan todistaa että naisia on mahdotonta miellyttää. Jos ei löydä kumppania silloin kun se on helpointa, miten voi odottaa löytävänsä sen myöhemmin?

Eli lähtisin kyllä siitä että tälainen henkilö tulee elämään elmänsä vanhapiikana, ellei hänessä jokin asia muutu. Voivatko nuo 2 ma: Tästä keskustelusta näkee, miten vaikea joidenkin miesten on uskoa naisten ajattelevan eri tavalla. A-M on ainoa, joka on yrittänyt oppia ymmärtämään jotain uutta, muut paasaavat omaa doktriiniaan kuten MissM: Markkina-arvoteoria projisoi miesten ajattelun naisia koskevaksi, minkä vuoksi sen ainoa ansio on siinä, että se auttaa naisia ymmärtämään keskivertomiehen toimintaa.

Muunlaisiakin miehiä on - keep looking! Ihan nainen olen kyllä, vaikka sitä näkyy olevan jonkun vieraan vaikea ymmärtää, että nainenkin voi ajatella eri tavalla. Hesarin kolumni sai minut tulemaan tänne, koska päätin lukea joitakin Laasasen kirjoituksia ihan sen vuoksi, että mielestäni pitää tuntea asia ennen kuin sitä suomii — ennakko—odotukseni oli jokseenkin negatiivinen.

Kommentoin seuraavassa sekä Laasasen ajatuksia että muita kommentteja. On ihan fiksua ymmärtää, mihin itsellä on mahdollisuuksia, ja toimia sen ymmärryksen ohjaamana.

Sitten ollaan ongelmissa, jos itselle ei kelpaa kuin miss Suomi tai se kaikkein suosituin mies, eikä edellytyksiä ole. Yksinhän sellainen ihminen jää, joka kurottaa kuuta johon ei tule yltämään, tiedän sekä nais— että miesesimerkkejä tästä. Voin toki olla väärässäkin, koska mutu—tuntuma on kuitenkin vain mutua. Toivon, että näin ei olisi, ihan naisten itsensä kannalta, liian romantisoidut odotukset elämältä yleensä romahtavat omaan mahdottomuuteensa.

Ja meissä naisissa on paljon jalat maassa parisuhteitaan eläviä ihmisiä, vaikkei aina netissä uskoisi. En ole koskaan pitänyt markkina—arvoani kummoisena miesten keskuudessa, joskaan en ole ajatellut sitä markkina—arvon käsitteen kautta. Olen silti avioitunut mitä parhaimman miehen kanssa, joka lienee muiden miesten silmissä ei—niin—mahtiuros — miesten porukoissa ujot ja herkät miehet jäävät herkästi jalkoihin.

Ehkäpä mieheni on naisten keskuudessakin aliarvostettu, joten olen siksi onnistunut saamaan itselleni täydellisen paketin, ujous ja herkkyys ovat mielestäni pelkkää plussaa. Lienenkö sitten esimerkki siitä, miten naisen oman tason ymmärtäminen johtaa onnistuneeseen parisuhteeseen? En ole koskaan ollut kaunotar ja tiedän sen, ja olen panostanut ihan muihin asioihin elämässäni.

En odota miehiltä muuta kuin kunnioittavaa ja inhimillistä kohtelua, ja kohtelen heitä samoin Näin yli kolmikymppisenä tavisnättinä naisena saan silti paljon sellaista huomiota, joka hämmentää, ja sellaisissa ympyröissä joissa huomiota ei odottaisi.

Avainsana on arvostus ja sellainen kiinnostus, joka kohdistuu ihan muuhun kuin nopeaan punkkaan pääsemiseen. Kokemukseni mukaan siis miehet eivät todellakaan kiinnostu ns. Vaikka Laasanen puhuukin monista asioista realistisesti ja hänellä on ihan järkeviä ideoita, itse asia häviää helposti sen varjoon, että naiskuva monilla tänne kirjoittavilla on varsin alentuva.

Lika barn leker bäst, joten olen aina valinnut miehiä, jotka näkevät minut ensisijaisesti ihmisinä eivätkä odota minulta enempää kuin itseltäänkään, ts. Sallin itselleni ja myös miehelleni menneisyyden ja sen, että virheitä on tullut tehtyä tavalla tai toisella. Mieskäsitykseni ei ole negatiivinen, vaan näen paljon todella hienoja miehiä ympärilläni, ja kokemukseni mukaan monet miehet ajattelevat aivan toisin kuin naisista alentuvasti puhuvat.

On ikävää, jos Laasasen ihan järkevätkin ajatukset siis hukkuvat siihen, että naisista puhutaan täällä korostetun negatiivisesti tai naisten elintilaa halutaan asenteiden tasolla rajoittaa — sitähän huorittelukin yleensä pyrkii tekemään. Toki tämä ei koske kaikkia, vaan osa kommenteista on fiksuja ja perusteltuja. Ne negatiiviset vain tuppaavat jäämään helpoiten ihmisten mieleen.

Sellainen täsmennys vielä, että erityisesti nuorempana en pitänyt tätä ns. Näin vanhempana sitä yllättävää huomiota on tullut, joskaan tämä ei ole muuttanut käsitystäni. En pidä edelleenkään ns.

1 thoughts on “Nainen etsii nuorempaa miestä ilmaiseksi sinkkuja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *