Vappu pimiä alastonkuvat seuraa lahdesta

vappu pimiä alastonkuvat seuraa lahdesta

Syyskuussa hän aloittaa Kotiliedessä ruokablogin. Vappu Pimiä on ollut jo kymmenisen vuotta Suomen suosituimpia tv-kasvoja. Ura lähti kiitoon Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, johon Vappu osallistui ensin kilpailijana keväällä Se oli eka kerta, kun mua ei pyydetty koekuvauksiin vaan työ tarjottiin minulle suoraan. Tuntui, että olin tehnyt jotakin tarpeeksi ja oikein. Sen jälkeen ei ole koekuvauksissa tarvinnut käydä. Lapsena Vappu leikki keittiössä Kati Nappaa , ihaili Teija Sopasta ja haaveili näyttelijänkin urasta.

Toisella kerralla Teatterikorkeakoulun pääsykokeissa Vappu ajatteli, että näyttelijäntyö taitaa olla hänelle liian korkealentoista. Juontajakurssilta hän sai kipinän hakea radiokouluun, joka tuntui heti omalta jutulta. Opiston jälkeen Vappu päätyi television yöchat-juontajaksi. Se merkitsi jopa yli kahdeksan tunnin puhemaratonia kameran edessä. Sittemmin töitä löytyi radiostakin, ja ensimmäinen tärkeä työ television puolella oli Big Brother Extran juontaminen. Uran alkuvaiheessa Vapulta löytyi rohkeutta pyrkiä eteenpäin silläkin uhalla, että jäisi tyhjän päälle.

Kun radiokanavalla muita vakinaistettiin ja Vapulle oli tarjolla vain pätkiä, hän marssi lopulta pomon puheille ja vaati pompottelun lopettamista. BB Extralle hän sanoi toisen kauden jälkeen kiitos ei — ja päätyikin ohjelman päälähetyksen juontajaksi. Vappu muistuttaa, ettei kukaan voi olla valmis isoihin juontotehtäviin ilman pitkää kokemusta. Kun Vappu halusi vuotiaana neljänsadan markan levikset, äiti käski mennä töihin.

Tyttö keräsi farkkurahat lehtiä jakamalla. Samanlaista asennetta hän opettaa lapsilleen jo nyt. Vappu sanoo olleensa aina todella tarkka rahasta, ja velaksi hän ei ole elänyt koskaan. Pihi hän ei kuitenkaan ole. Sinkkuaikoina Vappu tuhlasi kenkiin ja laukkuihin, nykyään ennemmin laadukkaaseen ruokaan ja koko perheelle tärkeään mökkiin.

Joitakin vuosia sitten Vappu menetti säästöjään sijoitettuaan niitä luomuruokabisnekseen. Sitä hän ei jaksaisi enää puida, mutta toteaa kuitenkin, että on jatkanut sijoittamista varautuakseen tulevaisuuteen. Haluan tehdä itse omat eläkerahani. Ostin ensimmäiset osakkeet parikymppisenä. Se, että joskus tulee takkiin, kuuluu siihen hommaan. Vappu Pimiä pyrkii pyhittämään illat ja viikonloput perheelleen. Aviomies Teemu Huuhtanen on yhtä perhekeskeinen. Vappu Pimiä on ollut muutoin aina perusterve, mutta lapsena hän kärsi herkistä korvista, jotka tulehtuivat usein.

Hoito oli ajan tavan mukaista, kivuliasta puhkomista. Nyt Vapun nuorempi tytär kärsii samasta ongelmasta ja on joutunut korvien huuhteluun. Omat muistot nousivat vastaanotolla mieleen niin voimakkaasti, että Vappu joutui pyytämään miehensä pitelemään lasta hoidon aikana. Keho muisti sen, miten mä oon istunut mun vanhempien sylissä ja huutanut kuin tapettava. Vapun pitää kunnossa säännöllinen liikunta ja kohtuus kaikessa. Juoksemiseen hän jäi koukkuun osallistuttuaan juoksukouluun kymmenisen vuotta sitten.

Sen jälkeen hän on juossut viisi puolimaratonia. Haluan pyhittää sen ajan perheelleni. Maajussille morsian -ohjelmassa ihmissuhteita solmitaan parhaimmillaan miljoonayleisön edessä, ja ehdokkaat kilpailevat paikasta maajussin sydämessä rinta rinnan. Miehensä Teemu Huuhtasen Vappu tapasi Tahkolla pääsiäisenä Tuolloin molemmat olivat vastikään eronneet tahoillaan eivätkä etsineet vakituista suhdetta.

Siihen se sillä kertaa myös jäi. Puolitoista vuotta tapailtiin harvakseltaan kaveripohjalta aina silloin, kun Yhdysvalloissa asunut Huuhtanen kävi Suomessa. Vappu uskoo, että hidas sytyttely kannatti; kumpikin tarvitsi riittävän pitkän sinkkuajan, jonka pohjalle saattoi rakentaa kahden aikuisen lujan liiton. Me ollaan ehkä niin kiitollisia siitä, mitä ollaan saatu. Ja me ollaan hirveän perhekeskeisiä molemmat, tykätään hengata meidän lasten kanssa.

Arjessa Vappu osoittaa rakkautta esimerkiksi pussailemalla usein. Pariskunta pitää kiinni myös jokakeväisestä kahdenkeskisestä lomamatkastaan. Parisuhteessa ei Vapun mielestä voi tuudittautua mihinkään lopulliseen varmuuteen. Hän elää luottamalla toiseen ja tekemällä kaikkensa sen eteen, että puolisolla on hyvä olla. Vapulla riittää intohimoa moniaalle. Hän tekisi mielellään kaikkea uutta, alkaisi vaikka joogata, opiskella espanjaa tai japanilaista ruuanlaittoa.

Jos ihmiset tekisivät asioita enemmän intohimo edellä, he olisivat onnellisempia. Kun tekemisestä häviää intohimo, Vapulle tulee tunne, että nyt pitää mennä eteenpäin — tai pitää tauko. Toisen ruokakirjansa jälkeen hän kieltäytyi joksikin aikaa kaikista reseptiikkaa vaativista työtarjouksista. Myös paljon työtä vaatineen leivontakirjan jälkeen hän pistää jauhopeukalon hetkeksi piiloon.

Mutta jos ei pysty antamaan johonkin juttuun enää mitään, se täytyy lopettaa ja etsiä uutta. Kutsun sitä rotkoon hyppäämiseksi. Aloitin ensimmäisen juontotyöni television yöchatissa Vuosina —04 elin urani vaikeinta aikaa, kun en saanut kovasta työnteosta huolimatta vakinaista paikkaa. Osallistuin Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun vuonna Se oli aivan mahtavaa ja julkisuus massiivista.

Samana vuonna erosin nuoruudenrakkaudestani. Juonsin Korkojen Kera -ohjelmaa yhdessä Jenni Pääskysaaren kanssa. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Anoppila on koristeltu näyttävästi maalatuilla munilla ja keittiössä tuoksuu karitsa. Taloon on viritetty rata lankakeristä ja niiden varrelle on piilotettu huolellisesti suklaamunia.

Paikalla ovat innokkaana Pimiän tyttäret Selma https: Joudumme aina kiristämään, että täytyy syödä kunnon ruokaa tai munajahtia ei tule, Pimiä kertoo IS: Perhe on Vappu Pimiälle aina etusijalla.

Kiireinen nainen pitää huolen siitä, että aikaa lapsille jää kovasta työtahdista huolimatta. Siivoan ronskisti kaikki ylimääräiset menot pois. Mainos Teksti jatkuu alla. Pian vuotias Pimiä kokee kasvaneensa viimeisen kymmenen vuoden aikana paljon ihmisenä.

Vappu pimiä alastonkuvat seuraa lahdesta -

Mutta silti se on tällä hetkellä Vapulle vain yksi rauta tulessa. Se merkitsi jopa yli kahdeksan tunnin puhemaratonia kameran edessä. Se oli eka kerta, kun mua ei pyydetty koekuvauksiin vaan työ tarjottiin minulle suoraan. Lapsena Vappu leikki keittiössä Kati Nappaaihaili Teija Sopasta ja haaveili näyttelijänkin urasta. Minulle oli heti tosi luontevaa olla äiti. Yksi unelmani täyttyi, kun Muurlalle suunnittelemani emaliastiasto julkaistiin viime keväänä. Omat tiedot Pääset tarkastelemaan omia tietojasi kirjautuneena palveluun. Muuta tekstin kokoa Voit muuttaa tekstin kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi. Liikemies Teemu Huhtasen kanssa naimisissa oleva Vappu julkaisi viime kesänä romanttisen yhteiskuvan perheen lomalta, jossa hän kuherteli miehensä kanssa. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Miss Suomi Michaela Söderholm lumoavissa juhannuskuvissa — näin kaunotar viettää keskikesän juhlaa. Julkkikset Vappu Pimiä vuotissynttäreistään Kotiliedessä: vappu pimiä alastonkuvat seuraa lahdesta

3 thoughts on “Vappu pimiä alastonkuvat seuraa lahdesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *